Breaking News
28 Αυγούστου 2017

Ο Ανέστης Νάστος εκ μέρους των παικτών του ΟΦΗ, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Ομόνοια Λευκωσίας στο Γεντί Κουλέ (1-1):

 

Ήταν το πρώτο φιλικό στο Γεντί Κουλέ απέναντι σε μια καλή ομάδα.

Ανταποκριθήκαμε και στα 90’ του αγώνα και δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα.

Το αποτέλεσμα πιστεύω πως είναι δίκαιο καθώς και οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους ευκαιρίες, μια οι Κύπριοι και μια εμείς με το Μάριο στο τέλος να πάρουμε τη νίκη, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι βελτιωνόμαστε και στη συνέχεια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Έπαιξαν δυο μεγάλες ομάδες και είναι τιμή και για τους δύο που έπαιξαν μεταξύ τους, υπήρχε ένταση, αλλά τα έχει το ποδόσφαιρο.

Πρέπει να είναι τιμή τους που ήρθαν και έπαιξαν με τον ΟΦΗ, όπως και εμάς είναι τιμή μας που παίξαμε με την Ομόνοια.

Σαφώς θα πρέπει να συνεχίσουμε με τη σταθερότητα που είχαμε την περασμένη χρονιά.

Στόχος μας είναι να τερματίσουμε πρώτοι και να είμαστε στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Ξέρουμε το μυστικό και θα το δείτε στο γήπεδο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθειά του και πιστεύουμε πως θα συνεχίσουμε να τον έχουμε κοντά μας.


ofi1925.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics