Breaking News
29 Αυγούστου 2017

Με δήλωση του, στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, ανέφερε τα παρακάτω στον απόηχο της θετικής εικόνας του ΟΦΗ στο δυνατό φιλικό με την Ομόνοια Λευκωσίας στο Γεντί Κουλέ (1-1):

 

"Θα ήθελα και προσωπικά να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΟΦΗ, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας στο πρώτο παιχνίδι που δώσαμε φέτος στο γήπεδο μας.

Αυτόν τον κόσμο θέλουμε, αυτήν την ομάδα θέλουμε.

Μια ομάδα που παλεύει στο γήπεδο και μια κερκίδα, που είναι ο δωδέκατος παίκτης που χρειαζόμαστε, χωρίς συμπεριφορές που μπορεί να βλάψουν την ομάδα μας.

Βλέπουμε ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο για την ομάδα μας.

Το εγχείρημα μας, παραμένει δύσκολο και τους θέλουμε όλους δίπλα μας".

*O πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, δεξιώθηκε πριν το παιχνίδι τα μέλη της διοίκησης της Ομόνοιας Λευκωσίας. Παράλληλα η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 διέθεσε το πούλμαν της ομάδας, για μια ξενάγηση των επισκεπτών μας στην πόλη του Ηρακλείου και σε σημεία που οι ίδιοι έχουν επιλέξει.

ofi1925.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics