Breaking News
06 Σεπτεμβρίου 2017

Ημέρα πληρωμών η Τρίτη (5/9) για τον ΟΦΗ, καθώς στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου μπήκε ένα ποσό που ξεπέρασε τις 30 χιλιάδες ευρώ και αφορούσε στην μισθοδοσία του Αυγούστου.


*Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος βρέθηκε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και παρακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας.
Αμέσως μετά είχε συναντήσεις με την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, την Κ19 και την ακαδημία ποδοσφαίρου.
*Την Τετάρτη (5.30μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών. Το φιλικό είναι προπονητικού χαρακτήρα και θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Λεάλ, Σιώπης και Μονιάκης δεν θα αγωνιστούν στο φιλικό, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
*Το μεσημέρι της Τετάρτης (6/9) αναμένεται στο Ηράκλειο, ο 21χρονος αμυντικός Αλμπερτ Ρούσσος, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΟΦΗ. Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικά τεστ και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει.
ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics