Breaking News
12 Σεπτεμβρίου 2017

Έκκληση στους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, προκειμένου να καλυφθούν έγκαιρα οι προσφυγές των Ράντι, Βουό, Δάφκου, Πάγκαλου και Οστοιτς, για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα ο ΟΦΗ, απευθύνει με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ofi1925.gr, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος.

 

Όπως επισημαίνει «χρειαζόμαστε άμεσα, ένα ποσό κοντά στις 80 χιλιάδες ευρώ, για να καλύψουμε τους παίκτες αυτούς που αφορούν την ομάδα της περσινής χρονιάς. Είναι υποθέσεις που έπρεπε να έχουν τακτοποιηθεί από την προηγούμενη διοίκηση και αυτό δεν έχει γίνει. Αν δεν δώσουμε τα χρήματα αυτά, το οφειλόμενο ποσό θα γίνει πολύ μεγαλύτερο, καθώς κάποιοι παίκτες με τους οποίους δεν θα συνεργαστούμε φέτος, ζητάνε και το συμβόλαιο της τρέχουσας χρονιάς. Καλώ τους μετόχους λοιπόν, να αναλάβουν τις ευθύνες τους στο θέμα αυτό. Διαφορετικά θα είναι υπεύθυνοι για ότι συμβεί».

Ωστόσο, ο Φώτης Τσάλος βρίσκεται στην Αθήνα και θα παραστεί στη συνεδρίαση της Football league.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ε πιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΟΦΗ, μετά το ρεπό της Κυριακής. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου, το επόμενο Σάββατο (16/9) θα δοθεί νέο φιλικό παιχνίδι, πιθανότατα με τον Ηρόδοτο (ομάδα Γ’ Εθνικής) με τον οποίο έχει γίνει μια συζήτηση. Οι παίκτες του ΟΦΗ την Τρίτη (12/9) θα κάνουν διπλή προπόνηση.
ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics