Breaking News
17 Σεπτεμβρίου 2017

Στην εξόφληση των οφειλών προς τους Πατρίκ Βουό και Ίμπαν Ράντι, προχώρησε η διοίκηση του ΟΦΗ. Σειρά παίρνουν οι Πάγκαλος, Δαύκος και Όστοϊτς.

 

Δύο προβλήματα λιγότερα για την διοίκηση του ΟΦΗ, η οποία προχώρησε στην διεκπεραίωση των οικονομικών εκκρεμοτήτων που είχε προς τους Πατρίκ Βουό και Ίμπαν Ράντι.

Οι Κρητικοί προχώρησαν στην καταβολή ενός ποσού της τάξεως των 25.000 ευρώ, εξοφλώντας με τον τρόπο αυτό τους δύο πρώην παίκτες τους, οι οποίοι είχαν καταθέσει προσφυγή λόγω οφειλών που υπήρχαν προς το πρόσωπο τους.

Πλέον σειρά παίρνουν οι ανοικτές υποθέσεις των Κώστα Πάγκαλου, Κώστα Δαύκου και Μπράνκο Όστοϊτς, οι οποίοι έχουν λαμβάνειν από την διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου.  

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics