Breaking News
04 Οκτωβρίου 2017

Την ικανοποίηση του για την κατάσταση του χλοοτάπητα στο Γεντί Κουλέ, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος στην επίσκεψη που έκανε στο γήπεδο την Τρίτη (3/10), το πρωί, για να δεί απο κοντά τις εργασίες που γίνονται.

 

Το γήπεδο του ΟΦΗ έχει «κλείσει» μέχρι τη σέντρα του πρωταθλήματος, καθώς σε αυτό γίνεται ολική επανασπορά.

Ηδη σε πολλά σημεία του γηπέδου, το νέο χορτάρι έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνιση του και η γενικότερη εικόνα είναι αρκετά καλή.

Στον ΟΦΗ ευελπιστούν ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος στις 22 Οκτωβρίου, η εικόνα του γηπέδου του ΟΦΗ θα είναι ακόμα καλύτερη.

Στο γήπεδο του ΟΦΗ δεν θα γίνει κανένα παιχνίδι ή προπόνηση, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ώστε η επανασπορά που έχει γίνει να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και πάλι την εταιρεία πρασίνου Μ&M για την προσφορά της.

Στην φωτογραφία ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Φώτη Τσάλο, με τον υπάλληλο της ομάδας και υπεύθυνο για το χλοοτάπητα του γηπέδου Γιώργο Παπυράκη, στο Γεντί Κουλέ.
ofi1925.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics