Breaking News
13 Οκτωβρίου 2017

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ζητά η έναρξη του πρωταθλήματος να πραγματοποιηθεί κανονικά στις 22/10.


Αγανάκτηση επικρατεί στις τάξεις του Ομίλου, ένεκα της... αβεβαιότητας που υπάρχει όσον αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι Κρητικοί ζητούν από τον Υφυπουργό Αθλητισμού να δώσει λύση στο πρόβλημα, την ώρα που απευθύνονται και στις υπόλοιπες ομάδες της Football League να συνηγορήσουν στην εν λόγω επιστολή.

Διαβάστε αναλυτικά:
Προς :
1. Τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη
2. Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
3. Την Football League
4. Όλες της Π.Α.Ε. Football League
Κύριε Πρόεδρε,
Σας ενημερώνουμε ότι η Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925, θέλει μέσω της επιστολής αυτής, να εκφράσει τον προβληματισμό και την αγανάκτηση της για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και αφορούν το Πρωτάθλημα της Football League και την έναρξη του.
Όπως όλοι γνωρίζετε στις 05/10 πραγματοποιήθηκε κλήρωση του ως άνω πρωταθλήματος και ορίστηκε ημερομηνία έναρξης η 22α Οκτωβρίου 2017, παρόλο που κάποιες Π.Α.Ε., μέσα σε αυτές και η δικιά μας, επιθυμούσαμε να ξεκινήσει νωρίτερα. Έκτοτε προέκυψαν οι παραιτήσεις του Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Επικοινωνήσαμε με όλους τους αρμόδιους φορείς και κανένας, δεν μας έδωσε σαφή απάντηση, για το αν και πότε θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα. Είμαστε σχεδόν μία εβδομάδα πριν την έναρξη και δεν γνωρίζουμε ποια ημέρα θα αγωνιστούμε αλλά κυρίως αν θα αγωνιστούμε. Όπως καταλαβαίνετε αυτό έχει καταστροφικές συνέπειες για την ομάδας μας. Οικονομικό κόστος λόγω του ότι βρισκόμαστε στην Κρήτη και δεν υπάρχει η δυνατότητα εύρεσης αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων, λεωφορείων την τελευταία στιγμή, αλλά και αγωνιστικό κόστος, αφού ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας πριν 100 ημέρες και δεν έχουμε δώσει ακόμα ένα επίσημο παιχνίδι!!!!
Ζητάμε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού να δώσει άμεσα λύση στο θέμα που έχει προκύψει με την Ε.Ε.Α..
Ζητάμε λοιπόν από όλες τις ομάδες της Football League να συνηγορήσουν εγγράφως στο αίτημα μας για να τονίσουμε όλοι μαζί στους αρμόδιους φορείς την επιτακτική ανάγκη της έναρξης του Πρωταθλήματος της Football League στις 22 Οκτωβρίου .
Ζητάμε από την Διοίκηση της Football League να κάνει οτιδήποτε είναι δυνατόν από την μεριά της, για να υποστηρίξει το δίκαιο αίτημα μας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παρακαλούμε για τις άμεσες εκ μέρους σας ενέργειες.
Για την Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925
Ο Πρόεδρος
Φώτιος Τσάλος
liganews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics