Breaking News
26 Οκτωβρίου 2017

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε ιδανικά τη φετινή χρονιά. Με γκολ του Αγγελου Χαντί στο 8' κέρδισε με 1-0 τον Πλατανιά και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

Σημαντική νίκη ψυχολογία για τον ΟΦΗ, ο οποίος πηγαίνει με ...φόρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Stoiximan Football league, την προσεχή Δευτέρα στις Σέρρες.

Εξαιρετικό παιχνίδι για τον ΟΦΗ, ο οποίος είχε άριστη αμυντική λειτουργία, δεν κινδύνευσε απο τον Πλατανιά, πέτυχε ένα γκολ, είχε ένα δοκ΄ρι με τον Ορτέγκα (24'), αλλά και αρκετές χαμένες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Οι περίπου 3.5-4 χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στο Γεντί Κουλέ, χειροκρότησαν την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, η οποία έδειξε τις μεγάλες δυνατότητες που έχει για τη φετινή χρονιά.

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορίνθου)

Βοηθοί: Βλάσσης (Λασιθίου), Πάγκαλος (Λασιθίου)

4ος Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)

ΟΦΗ: Στρέζος, Νάστος, Ορτέγκα, Κουσκουνάς, Χαντί (87' Λεάλ), Μάρτος (72' Ογκμποε), Παπαστεριανός (79' Ρούσος), Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης.

Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Ρούσσος, Λεάλ, Πλευράκης, Πουρτουλίδης, Κοντογιάννης, Ογκμποε.

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Δημούτσος, Στανισάβλιεφ, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Ζίκο Ρενάτο (46' Κοροβέσης), Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ουες Αμπντουλ Ραχμάν (78' Γκρέζλακ), Καρυπίδης (46' Κρός), Μπούντικ.

Στον πάγκο οι: Κασωτάκης, Στάθης, Γκριέζλακ, Πατράλης, Κρός, Σκουλουδάκης, Κοροβέσης.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

*Περίπου 4 χιλιάδες κόσμος στις εξέδρες του γηπέδου του ΟΦΗ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι.

*Αφιέρωμα στον ΟΦΗ και στο κρητικό ποδόσφαιρο κάνει μέσο του Αμβούργου και για το σκοπό αυτό Γερμανός δημοσιογράφος φιλοξενήθηκε στα δημοσιογραφικά θεωρεία στον αγώνα ΟΦΗ-Πλατανιάς.

*Εκτός απο την ομάδα του Πλατανιά, την οποία υποδέχθηκε με τυρί και παξιμάδι στα αποδυτήρια η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, προχώρησε σε ανάλογη κίνηση και στα δημοσιογραφικά θεωρεία, σε μια κίνηση που σχολιάστηκε θετικά απο όλους.

Το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι του ΟΦΗ μας ξεκίνησε! Καλή επιτυχία ΟΦΗ!

6' Το πρώτο σουτ στο παιχνίδι. Ο Παπαστεριανός με ψηλοκρεμαστό σούτ, πήγε να αιφνιδιάσει τον Κοκκαλά που ήταν εκτός θέσης, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

8' Το 1-0 για τον ΟΦΗ! Ωραία σέντρα του Κοιλιάρα, ιδανικό πλασέ του Χαντί μέσα απο την περιοχή, η μπάλα στα δίχτυα!

17' Ο Καρυπίδης σπρώχνει μέσα στην περιοχή τον Μάρτος, την ώρα που ο τελευταίος πήγε για την κεφαλιά, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

24' Μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ! Πρώτα ο Ορτέγκα βγήκε στον κενό χώρο μετά απο έξοχη πάσα του Κουσκουνά, αλλά το σούτ του βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης ο Χαντί σούταρε, αλλά ο Κοκκαλάς έδιωξε αντυπωσιακά.

25' Κίτρινη κάρτα στον Ουέσ του Πλατανιά.

29' Κίτρινη κάρτα στον Κοιλιάρα.

Πολύ καλός ο ΟΦΗ στο πρώτο 30λεπτο. Εχει άριστη αμυντική λειτουργία και δεν έχει απειληθεί καθόλου απο τον Πλατανιά, ενώ έχει ένα γκολ και ένα δοκάρι!

31' Κίτρινη κάρτα στον Στανισάβλιεβιτς.

+45 Aπο το τίποτα ευκαιρία για τον Πλατανιά. Ο Ζιάμπαρης χάνει την μπάλα απο τον Παπανικολάου, αλλά στο τετ-α-τετ με τον Στρέζο, ο γκολκήπερ του ΟΦΗ βγαίνει νικητής και διώχνει τη μπάλα. Π΄ρωτη φάση του Πλατανιά στο παιχνίδι.

+45 Κίτρινες κάρτες σε Παπανικολάου και Κουσκουνά.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-0 Ο ΟΦΗ

Πολύ καλή εικόνα ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο. Κερδίζει με 1-0 με το γκολ του Χαντί, αλλά θα μπορούσε να είχε ένα ακόμη στο δοκάρι του Ορτέγκα. Ο Πλατανιάς δεν φάνηκε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο και απείλησε μόνο μια φορά στις καθυστερήσεις απο λάθος του ΟΦΗ.

Με δυο αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς. Εξω Ζικο και Καρυπίδης, μέσα Κοροβέσης και Κρος. Χωρίς αλλαγή ο ΟΦΗ.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο!

57' Κίτρινη κάρτα στον Πλιάτσικα.

66' Μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ. Κεφαλιά του Κουσκουνά μπλόκαρε ο Κοκκαλάς.

67' Διπλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Πρώτα ο Χαντί μόνος απο το πέναλτι δεν βρήκε καλά τη μπάλα για να πλασάρει και στην εξέλιξη της φάσης, σούτ του Μάρτος, η μπάλα λίγο άουτ.

68' Σούτ του Δημούτσου η μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

72' Φάουλ του Μπούτνικ έδιωξε ο Στρέζος.

72' Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Εξω ο Μάρτος, μέσα ο Ογκμποε.

75' Φάση διαρκείας για τον ΟΦΗ με τελευταίο αποδέκτη το Χαντί, ο οποίος πλάσαρε άουτ!

Καλύτερος και στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ, ψάχνει το δεύτερο γκολ για να καθαρίσει το παιχνίδι.

77' Κίτρινη κάρτα στον Παπαστεριανό.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics