Breaking News
31 Οκτωβρίου 2017

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ήταν η «χρυσή αλλαγή» του ΟΦΗ στις Σέρρες. Μπήκε στο παιχνίδι στο 58’ και στο 62’ έκανε το 0-2 και κλείδωσε τη νίκη του ΟΦΗ (1-2).

 

Ο ίδιος δήλωσε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα ότι «είχαμε ένα παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο που το θέλαμε πάρα πολύ. Μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για εμάς. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε πάρα πολύ και ξεκινάμε με το δεξί. Από εκεί και πέρα, ξέρουμε ότι η συνέχεια είναι δύσκολη, κοιτάζουμε ένα - ένα τα παιχνίδια και ελπίζω ότι όλα θα μας πάνε καλά. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, η προσπάθεια γίνεται από όλη την ομάδα και πρέπει να έχουμε αυτό το σκεπτικό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΟΦΗ που ήρθε στο γήπεδο και αν τον έχουμε δίπλα μας δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics