Breaking News
03 Νοεμβρίου 2017

Η παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου στο τιμόνι της ομάδας και οι βάσεις που μπήκαν το καλοκαίρι είναι τα μεγάλα όπλα του ΟΦΗ, στην προσπάθεια που θα κάνει για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ, όπως τονίζει ο μέσος του ΟΦΗ Ανέστης Νάστος, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» και στο αθλητικό της ένθετο «Μπάλα».

 

Αναλυτικά οι αναφορές του Ανέστη Νάστου στην συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Δημοκρατία»:

-Πως βιώσατε και φέτος την καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος;

«Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια φαινόμενα, αλλά ως παίκτες δεν είχαμε και περιθώριο επιλογών. Οι συνεχείς αναβολές στην ημερομηνία της έναρξης του πρωταθλήματος μας επηρέασαν, γιατί καταντά μονότονο να κάνουμε καθημερινά προπονήσεις και να δίνουμε συνεχώς φιλικά παιχνίδια. Μας κούρασε αυτή η κατάσταση. Ωστόσο, ο προπονητής μας έχει την εμπειρία και φρόντισε να μας κρατά σε εγρήγορση. Πλέον είμαστε πανέτοιμοι για την έναρξη των υποχρεώσεών μας».

-Η καλή κατάσταση φάνηκε και στο παιχνίδι Κυπέλλου…

«Το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Πλατανιά το αντιμετωπίσαμε σα να ήταν παιχνίδι πρωταθλήματος. Δείξαμε μια ζωντάνια στον τρόπο που αγωνιστήκαμε, βγάλαμε ενέργεια μέσα στο γήπεδο. Εκτός από τη νίκη, είχαμε καλή εικόνα και φάνηκε η δουλειά που κάναμε τους τελευταίους μήνες».

-Πως βλέπετε το φετινό πρωτάθλημα της Football League, στο οποίο συμμετέχουν ιστορικές ομάδες; Υπάρχουν φαβορί;

«Φέτος το πρωτάθλημα αναμένεται συναρπαστικό. Υπάρχουν δυνατές και ιστορικές ομάδες που συμμετέχουν. Βέβαια, μέσα στο γήπεδο θα φανούν τα φαβορί, γιατί η φανέλα και η ιστορία δεν παίζουν μπάλα. Ο ΟΦΗ κα ο Άρης έχουν ως μοναδικό στόχο την άνοδο, αλλά πρόθεση να πρωταγωνιστήσει έχει και ο Απόλλων Πόντου. Παναχαϊκή, Τρίκαλα και Δόξα Δράμας είναι υπολογίσιμες δυνάμεις, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις από ομάδες που θα αποδειχτούν επικίνδυνες στην εξέλιξη του πρωταθλήματος».

-Πέρυσι και οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πάρουν την άνοδο. Τι άλλαξε φέτος;

«Πέρυσι ο ΟΦΗ έκανε άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και το πλήρωσε. Είναι σημαντικό όμως για την ομάδα ότι παρέμεινε ο Νίκος Παπαδόπουλος στο τιμόνι, με τον οποίο από τον περασμένο Ιανουάριο έκανε πορεία πρωταθλητισμού. Το καλοκαίρι μπήκαν οι κατάλληλες βάσεις. Υπάρχουν παιδιά έμπειρα στο ρόστερ, αλλά και νεαροί ταλαντούχοι παίκτες. Εξίσου σημαντική είναι και η στάση της διοίκησης, που δείχνει συνέπεια στις υποχρεώσεις της. Παράλληλα, αναβαθμίστηκαν οι εγκαταστάσεις στο ΒΑΚ και όλα λειτουργούν στην ομάδα σαν να αγωνίζεται στη Super League».

-Τι ιδιαίτερο έχει αυτή η Football League ως κατηγορία;

«Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, με πολλά παιχνίδια σε περιορισμένο χρόνο, μετά και την καθυστέρηση της έναρξης. Οι αντίπαλοι είναι πάντα επικίνδυνοι και παίζει σημαντικό ρόλο η έδρα».

-Τελικά υπάρχει μυστικό για την άνοδο;

«Όπως φάνηκε και πέρυσι, για να ανέβει μια ομάδα θέλει να είναι συνεπής παντού. Να έχει καλό ρόστερ και να έχει αγωνιστική σταθερότητα, αλλά μεγάλο ρόλο παίζει και η οργάνωση σε διοικητικό επίπεδο. Αν όλα αυτά υπάρχουν, τότε μια ομάδα μπορεί να ανέβει στη Super League».

-Πως βλέπεις το πρωτάθλημα της SuperLeague;

«Φέτος βλέπουμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η μάχη του τίτλου φαίνεται πως θα κριθεί στο τέλος. Ο Ατρόμητος δείχνει πως είναι μια σταθερά δυνατή ομάδα και το γεγονός ότι έφτασε να βρίσκεται στην κορυφή φαντάζει ως έκπληξη. Αλλά στην ουσία από πίσω βρίσκεται η διοικητική υγεία και η δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός δείχνουν πως έχουν την ποιότητα να παλέψουν για τον τίτλο ως το τέλος, αλλά δεν κρύβονται οι αδυναμίες τους στα παιχνίδια με μικρότερης δυναμικότητας αντιπάλους. Βέβαια, υπάρχουν και ομάδες με βαριά φανέλα, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, όπως ο Παναθηναϊκός. Φαίνεται πάντως πως για να σταθείς στη μεγάλη κατηγορία είναι απαραίτητη η υγεία».

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics