Breaking News
11 Νοεμβρίου 2017

Το 36ο Κογκρέσο της IHF ανέθεσε ομόφωνα στην ΟΧΕ την διοργάνωση του 2021.


Μετά από τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Νέων του 1991 (ΣΕΦ) και του 2011 (Θεσσαλονίκη), αλλά και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κ-20 του 2000 (Ηλιούπολη), η Ελλάδα θα διοργανώσει άλλη μία σπουδαία διοργάνωση.

Πρόκειται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων (κ-19) του 2021, το οποίο ανατέθηκε ομόφωνα στην ΟΧΕ, έπειτα από την ψηφοφορία που διενεργήθηκε στο πλαίσιο του 36ου Κογκρέσου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ που πραγματοποιείται στην Αττάλεια.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος βρίσκεται εκεί με τον Πρόεδρο Κώστα Γκαντή, τον τεχνικό σύμβουλο Παναγιώτη Τραϊκόγλου και την Κατερίνα Γεωργούτσου από το γραφείο των Εθνικών ομάδων.

Την αποστολή της Ομοσπονδίας συνοδεύει και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics