Breaking News
12 Νοεμβρίου 2017

Σκορ και θέαμα πέτυχε ο ΟΦΗ κόντρα στον Αιγινιακό, στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, πήρε τη νίκη με 6-0 και συνεχίζει την αήττητη πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα της Football league με δυο νίκες και μια ισοπαλία.

Καταιγιστικός ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο, έβαλε 4 γκολ, περιορίζοντας τον αντίπαλο σε ρόλο κομπάρσου.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική όπως μαρτυράει και το σκορ, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, είναι μεγάλη.

Ο ΟΦΗ ήταν πραγματικά πολύ σοβαρός, στο πρώτο ημίχρονο, καθάρισε το παιχνίδι, πρόσφερε θέαμα και στο δεύτερο ημίχρονο, διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι.

Εβαλε δυο ακόμη γκολ, είχε ένα χαμένο πέναλτι και γενιά ευχαρίστησε τους 4 χιλιάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 7’ με τον Παπαστεριανό, στο 20’ ο Χαντί μετά από γύρισμα του Μάνου, έκανε το 2-0, στο 42’ ο Ορτέγκα με χορευτική φιγούρα ξανά μετά από ενέργεια του Μάνου, έκανε το 3-0, ενώ στο 44’ ο Ορτέγκα ξανά μετά από προσπάθεια του Μάνου (4 ασίστ!), έκανε το 4-0, σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 74’ ο Χαντί με πέναλτι που κέρδισε ο Ογκμποε, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0 και στο 83’ ο Μάνος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 6-0.

Πλέον ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου στα Τρίκαλα.

Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων), Βοηθοί: Kαραθανάσης (Αν. Αττικής), Τζιλίρης (Πειραιά).

H ενδεκάδα του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό: Στρέζος, Ορτέγκα (68' Ογκμποε), Χαντί, Μάνος, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Οικονόμου (53' λ.τ. Πουρτουλίδης), Ζιαμπάρης (46' Μπολάκης), Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης.

Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Νάστος, Κουσκουνάς, Μάρτος, Πουρτουλίδης, Ογκμποε, Μπολάκης.

Αιγινιακός (Κώστας Νικολαίδης): Τόλιος (9' λ.τ Καραγκιόζης), Λεφίδης,Λιόλιος, Βλάχος, Καρακώστας, Τοπαλίδης, Πολύζος (60' Προσκυνητόπουλος), Γκατζολάρι, Παπαδόπουλος (75' Μενικάγκλι), Ντόγος , Δωματάς.

Στον πάγκο οι: Καραγκιόζης, Αντωνιάδης, Σοφιανής, Ανδρικόπουλος, Προκυνητόπουλος, Λεφίδης, Μενικάγκλι.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

*Η ομάδα Νέων του Γιβραλτάρ που βρίσκεται στο Ηράκλεο για τα προκριματικά του Ευρωπαικού πρωταθλήματος, φιλοξενείται στη θύρα 6 του γηπέδου του ΟΦΗ.

*Στο γήπεδο στη θυρα 9 και ο τεχνικός της Εθνικής Νέων Γιάννης Γκούμας.

*Καλές καιρικές συνθήκες στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ για το πρωτάθλημα.

*Ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής Γιάννης Δωματάς αγωνίζεται με τα χρώματα του Αιγινιακού.

*Ρούσσος και Λεάλ έμειναν έξω απο την 18αδα, απο τους 20 παίκτες που είχε επιλέξει για το παιχνίδι, ο Νίκος Παπαδόπουλος.

*Περίπου 4 χιλιάδες στις εξέδρες του Γεντί Κουλέ.

*Ο Αγγελος Χαντί φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον ΟΦΗ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε!

7' Το 1-0 για τον ΟΦΗ! Χάθηκε η μπάλα απο Ορτέγκα, Μάνο, τελευταίος αποδέκτης ο Παπαστεριανός, που στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα! Γρήγορο γκολ για τον ΟΦΗ!

10' Ο Χαντί στο τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, μετά απο πάσα του Ποτουρίδη, πλασάρει, αλλά προλαβαίνουν να διώξουν οι γηπεδούχοι πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή τέρματος.\

Μονόλογος του ΟΦΗ το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο.

13' Το πρώτο σουτ του Αιγινιακού απο τον Δωμαρά, μπλόκαρε ο Στρέζος.

20' Το 2-0 για τον ΟΦΗ μετά απο φάση διαρκείας, με τον Χαντί να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μετά απο γύρισμα του Μάνου. Είχε προγηθεί πλασέ του Χαντί και επέμβαση στη γωνία, του γκολκήπερ του Αιγινιακού.

21' Απευθείας κόρνερ του Ορτέγκα, μονοκόμματο σουτ του Παπαστεριανού, η μπάλα λίγο άουτ!

29' Aπο λάθος των παικτών του Αιγινιακού, ο Κουτσιανικούλης καθυστερεί, η μπάλα φτάνει στον Χαντί που σουτάρει, για να διώξει ο γκολκήπερ του Αιγινιακού.

Κυρίαρχος στο παιχνίδι ο ΟΦΗ. Εχει βάλει δυο γκολ και έχει ευκαιρίες και για περισσότερα.

31' Μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ. Σλάλομ του Ορτέγκα απο δεξιά και παράλληλη σέντρα στον Μάνο, ο οποίος κάνει την προβολή διώχνει ο ο γκολκήπερ του Αιγινιακού.

35' Ο Μάνος ανατρέπεται μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής Γιαννουλάκης δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

42' Το 3-0 για τον ΟΦΗ με χορευτική ενέργεια του Ορτέγκα και γυριστό σούτ! Είχε προηγηθεί κεφαλιά του ίδιου παίκτη στο δεξί κάθετο δοκάρι μετά απο σέντρα του Μάνου.

44' Το 4-0 για τον ΟΦΗ! Πάλι ο Ορτέγκα με ωραίο πλασέ μέσα απο την περιοχή. Η ασίστ ανήκει ξανά στο Μάνο, που έσκαψε τη μπάλα στον Ορτέγκα! Ωραία φάση! Σκορ και θέαμα απο τον ΟΦΗ!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 4-0

Το σκορ δείχνει απο μόνο του τη διαφορά δυναμικότητας των δυον ομάδων. Ο κεφάτος ΟΦΗ έχει περιορίσει σε ρόλο κομπάρσου τον αντίπαλο του.

Μια ακόμη κίνηση ευαισθησίας από πλευράς ΟΦΗ.

Το ποσό των 1200 ευρώ ως δωρεά στο «Χαμόγελο του παιδικού» έδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, σε εκπρόσωπο του ιδρύματος στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αιγινιακο. Το ποσό αυτό οφείλεται στο ποσοστό από τα εισιτήρια διαρκείας που διατέθηκαν στη θύρα 6. Η κίνηση της ΠΑΕ χειροκροτήθηκε από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο!

52' Κίτρινη κάρτα στον Παπαστεριανό.

53' Πρώτη αλλαγή ο ΟΦΗ. Εξω ο Οικονόμου, που δείχνει να ταλαιπωρείται απο ένα τραυματισμό, μέσα ο Πουρτουλίδης.

58' Ωραίο κατέβασμα και γύρισμα του Μάνου, η μπάλα λίγο έξω απο το δεξί κάθετο δοκάρι.

68' Κίτρινη κάρτα στον Καρακώστα.

68' Αποχωρεί ο Ορτέγκα που δίνει στη θέση του στον Ογκμποε. Ολο το γήπεδο χειροκροτεί τον Ισπανό μεσοεπιθετικό του ΟΦΗ, ο οποίος σκόραρε δυο φορές στο παιχνίδι.

74' Ανατροπή του Ογκμποε απο τον Βλάχο, ο διαιτητής Γιαννουλάκης δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Αγγελος Χαντί το εκτελεί εύστοχα και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Το 5-0 για τον ΟΦΗ. Τα τρία γκολ στο φετινό πρωτάθλημα φτάνει ο Χαντί.

82' Νέο πέναλτι για τον ΟΦΗ. Ο Ογκμποε σεντράρει ο Βλάχος διώχνει καθαρά τη μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι. Το εκτελεί ο Πουρτουλίδης, που στέλνει τον αντίπαλο στην αντιθεση πλευρά, αλλά σημαδεύει το αριστερό κάθετο δοκάρι!

83' Το 6-0 για τον ΟΦΗ. Στην εξέλιξη της φάσης, μετά την εκτέλεση του πέναλτι, ο Μπολάκης πέρασε τη μπάλα στο Μάνο, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα απο την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων του αντίπαλου τερματοφύλακα! Το άξιζε το γκολ ο Μάνος, που είχε εξαιρετική εικόνα στο παιχνίδι και 4 ασιστ στο πρώτο ημίχρονο.

+90 Τεράστια ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Με τον Ογκμποε να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Χαντί, ο οποίος πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα!

ΤΕΛΙΚΟ 6-0

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics