Breaking News
24 Νοεμβρίου 2017

Με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (24/11) το πρωί στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το παιχνίδι με την Καλλιθέα, που θα γίνει το Σάββατο (25/11, 3μμ).

 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, επέλεξε στην αποστολή 20 παίκτες και δεν έχει στα πλάνα του, τους τραυματίες Οικονόμου, Μονιάκη, Περογαμβράκη.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Πουτουρίδης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Μάρτος,Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Μάνος, Ογκμποε, Κουσκουνάς, Λεάλ, Ορτέγκα, Κουτσιανικούλης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Παναγιώτου, Φαζός, Μονιάκης, Μπολάκης, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Οικονόμου, Περογαμβράκης.

Ευχάριστες «επισκέψεις» στην προπόνηση του ΟΦΗ

Ευχάριστες «επισκέψεις» στην προπόνηση του ΟΦΗ  στο Γεντί Κουλέ. Ο πρώην συνεργάτης του Ευγένιου Γκέραρντ στον ΟΦΗ Αρης Βασιλείου και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Στέφανος Βάβουλας, παρακολούθησαν την προπόνηση και πριν από αυτήν είχαν συζήτηση με το Νίκο Παπαδόπουλο ,τον Παύλο Αδάμο και τον Πέτρο Μαρινάκη και θυμήθηκαν παλιές καλές στιγμές της ομάδας.

Ο Αρης Βασιλείου δεν κρύβει ότι έχει μεγάλη αδυναμία στο Νίκο Παπαδόπουλο και συχνά τον επισκέπτεται σε προπονήσεις που γίνονται στο Γεντί Κουλέ.

Ενώ ο Στέφανος Βάβουλας, είχε την ευκαιρία να ξαναπατήσει το γήπεδο, στο οποίο έγραψε και αυτός ιστορία, με τον ΟΦΗ, στα τέλη της δεκαετίας του ’80, αρχές της δεκαετίας του '90 (σήμα κατατεθέν το τρομερό του σούτ!).

Και οι δυο ευχήθηκαν στον ΟΦΗ και το Νίκο Παπαδόπουλο, καλή επιτυχία και να πετύχει ο ΟΦΗ το στόχο που έχει θέσει.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics