Breaking News
25 Νοεμβρίου 2017

Ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να είναι 5-0 υπέρ του ΟΦΗ, ο οποίος είχε εκτός από τα δυο γκολ, δυο δοκάρια και τρία ακυρωθέντα γκολ (!), τελικά ολοκληρώθηκε με άγχος από τον ΟΦΗ, ο οποίος πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Καλλιθέας και συνεχίζει την πορεία του.

 

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 21’ με τον Κουσκουνά. Στο 24’ ο ‘ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε, σε μια φάση που έφερε διαμαρτυρίες από πλευράς ΟΦΗ.

Στο 31’ ο ΟΦΗ ζήτησε πέναλτι, σε ανατροπή του Κουσκουνά, αλλά ο διαιτητής Τσαγκαράκης από τα Χανιά, είπε όχι και πάλι μέσα σε διαμαρτυρίες.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με ένα δοκάρι του Κουσκουνά στο δεύτερο ημίχρονο (48’).

Στο 53’ ο Ζιαμπάρης σκόραρε, αλλά και πάλι ο βοηθός Χρηστάκος (Πειραιά) σήκωσε τη σημαία.

Στο 57’ ο Κοιλιάρας με γκολ-ποίημα με σούτ έξω την περιοχή έκανε το 2-0 για τον ΟΦΗ.

Στο 58’ ο ΟΦΗ είχε δεύτερο δοκάρι με τον Μάρτος.

Στο 67’ ο Ορτέγκα σκόραρε για τον ΟΦΗ, αλλά και πάλι ο βοηθός Χρηστάκος (Πειραιά) σήκωσε τη σημαία και το γκολ ακυρώθηκε μέσα σε διαμαρτυρίες.
Στο 82’ η Καλλιθέα μείωσε σε 2-1 με σουτ του Ταλέντο.

Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του ΟΦΗ κράτησαν τη μπάλα και τους τρείς βαθμούς, σε ένα παιχνίδι πάντως που θα έπρεπε να το έχουν τελειώσει πολύ νωρίτερα.

Ελεγχόμενες οι αποφάσεις των διαιτητών στις φάσεις που φωνάζει ο ΟΦΗ!

Διαιτητής: Tσαγκαράκης (Χανίων). Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Χρηστάκος (Πειραιά). 4ος : Σωτηριάδης (Λασιθίου).

H σύνθεση του ΟΦΗ στο παιχνίδι με την Καλλιθέα:

Στρέζος, Ορτέγκα, Κουσκουνάς, Χαντί (76' Ογκμποε), Μάρτος,  Παπαστεριανός (20 λ.τ. Νάστος), Κομεσίδης, Πουρτουλίδης, Κοιλιάρας (68' Ρούσσος), Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης.

Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Ρούσσος, Νάστος, Λεάλ, Μάνος, Ογκμποε, Κουτσιανικούλης.

Η εκδεκάδα της Καλλιθέας στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ: Κουτουγλίδης, Βασιλείου, Ντιακιτέ, Συρόπουλος, Παπαγγελής, Μπραιμά Καντέ, Μίνγκος (62' Ταμπάκης), Μάκο (71' Κερασίδης), Ταλέντο, Σμύρλος, Χοτζάλι (45' Μήλιος).

Στον πάγκο οι: Κορωνάκης, Σεζάι, Κερασίδης, Τουρούκης, Μήλιος, Βινίσιους, Ταμπάκης.

ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΟΦΗ

* Απογοητευτική η εικόνα στο γήπεδο του ΟΦΗ. Πολύ λίγος ο κόσμος. Περίπου 2500 χιλιάδες οι θεατές, παρά τις καλές καιρικές συνθήκες. Εχει μετρήσει βέβαια και το εργάσιμο της ημέρας και η ώρα του αγώνα(Σάββατο 3μμ).

*Παπατόλιος και Σιώπης έμειναν εκτός αποστολής απο την 20αδα που επέλεξε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

* Ζεστό καφεδάκι  στα δημοσιογραφικά θεωρεία της θύρας 7 και της θύρας 9 προσέφερε η εταιρεία Fresh Snack που χειρίζεται τα κυλικεία του γηπέδου του ΟΦΗ. Για το θέμα αυτό υπήρχε σχετική συνενόηση με το γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Στους δημοσιογράφους προσφέρονται ακόμη αναψυκτικά απο την εταιρεία ΦΗΜΗ.

*Με την αγαπημένη μαύρη στολή αγωνίστηκε ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με την Καλλιθέα.

*Δεύτερο φετινό εντός έδρας παιχνίδι για τον ΟΦΗ, μετά το 6-0 επί του Αιγινιακού.

*Ο Νίκος Πουρτουλίδης φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον ΟΦΗ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics