Breaking News
27 Νοεμβρίου 2017

Μια πολύ όμορφη εικόνα πριν την έναρξη του αγώνα ΟΦΗ-Καλλιθέα στο Γεντί Κουλέ.

 

Παιδιά από ακαδημίες ποδοσφαίρου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΠΑΕ, βρέθηκαν στα αποδυτήρια, μίλησαν με τους παίκτες του ΟΦΗ, πήραν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Αυτή η κίνηση αποτελεί μια νέα πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, η οποία θέλει να έχει και διάρκεια, ώστε η νεολαία, όχι μόνο του Ηρακλείου, αλλά και της Κρήτης, να έρθει κοντά στην ομάδα μας!

Η χαρά και το χαμόγελο των πιτσιρικάδων ήταν όλα τα λεφτά, καθώς ήταν μια εμπειρία που θα τη θυμούνται για όλη τους τη ζωή!

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα επιμείνει στο κάλεσμα όλων των ακαδημιών κρητικών ομάδων της Κρήτης , που επιθυμούν να παρακολουθούν δωρεάν τα παιχνίδια της ομάδας μας από την θύρα 6 του Γεντί Κουλέ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics