Breaking News
28 Νοεμβρίου 2017

O ΟΦΗ είχε την ψυχή και την καρδιά για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και το κατάφερε. Κέρδισε με 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Γεντί Κουλέ και τον πέταξε έξω από το Κύπελλο Ελλάδος.

 

Όπως πέρσι έτσι και φέτος, ο ΟΦΗ δάγκωσε μια ομάδα Σούπερ Λίγκ και συνεχίζει πανηγυρικά στην διοργάνωση.

Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλύτερος από τον αντίπαλο του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στην επανάλληψη βρέθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα, πίσω στο σκορ με το γκολ του Κιταμπάλα στο 61’ (0-1).

Οι αλλαγές του Νίκου Παπαδόπουλου, όμως άλλαξαν την εικόνα του αγώνα.

Χαντί, Μάρτος και Ορτέγκα έδωσαν φτερά στην επίθεση του ΟΦΗ, ο οποίος κατάφερε με ανατροπή να φτάσει στη νίκη.

Από σέντρα του Χαντί, ο Ογκποε στο 81’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ενώ το θρίαμβο του ΟΦΗ ολοκλήρωσε ο Ορτέγκα στις καθυστερήσεις του αγώνα!

Ο ΟΦΗ και με ισοπαλία περνούσε στην επόμενη φάση (ακόμα και με ήττα με 2-1), αλλά κέρδισε το παιχνίδι και έκλεισε για μια ακόμη φορά στόμματα!

Ο κόσμος του ΟΦΗ αποθέωσε τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου για την εμφάνιση και την πρόκριση που θα δώσει καλή ψυχολογία στην ομάδα για το προσεχές παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας). Βοηθοί: Kαρατζίκας (Αθηνών), Απτόσογλου (Αθηνών), 4ος διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών).

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο παιχνίδι (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Λεάλ, Μάνος (67' Ορτέγκα), Κομεσίδης, Πουρτουλίδης (67' Μάρτος), Ογκμποε, Μπολάκης, Ζιαμπάρης, Κουτσιανικούλης (77' Χαντί), Ποτουρίδης.

Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Ρούσσος, Ορτέγκα, Χαντί, Μάρτος, Πλευράκης, Κοντογιάννης.

Η ενδεκάδα του Απόλλωνα στο παιχνίδι (Ζόραν Βούλιτς): Χουάντερσον, Ντάσιος, Μπάμπιαρζ (54' Καλλέργης), Κιταμπάλα, Μαατσεν (64' Αλμπάνης), Σιατραβάνης, Μενδρινός (80' Κοντοές),Μπιγιμινέ, Παπάζογλου, Βαλλιάνος, Αξελ Φερνάντο, Χουάρεζ.

Στον πάγκο οι: Μαυρίδης, Κοντοές, Αλμπάνης, Ελμπαζ, Βαφέας, Κατσαράς, Καλλέργης.

MIKΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΟΦΗ

*Τους παλιούς του συμπαίκτες και τον προπονητή του ΟΦΗ Νίκο παπαδόπουλο, χαιρέτησε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Βασίλης Βαλλιάνος, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον ΟΦΗ.

*Ο ΟΦΗ περνάει με νίκη και ισοπαλία στην επόμενη φάση, ενώ δεν θέλει ήττα με πάνω απο δυο γκολ.

*Παιδάκια της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ χτύπησαν...πέναλτι πριν τη σέντρα του αγώνα και οι νικητές πήραν αυτόγραφα των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, σε μια όμορφη στιγμή που χειροκροτήθηκα απο τους φιλάθλους, που βρέθηκαν στο γήπεδο.

*O Mανόλης Φαζός και ο Γιάννης Κοιλιάρας έμειναν εκτός αποστολής απο την 20αδα που επέλεξε ο Νίκος Παπαδόπουλος για το παιχνίδι.

*Πολύ λίγος ο κόσμος στο γήπεδο. Η ακατάλληλη ώρα διεξαγωγής λόγω του εργάσιμου της ημέρας και η τηλεοπτική κάλυψη (ΟΤΕ), λειτούργησαν ανασταλτικά, παρά τη σημασία του αγώνα, καθώς παιζόταν η πρόκριση του ΟΦΗ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

*Με την επετειακή φανέλα της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος το 1987 αγωνίστηκε ο ΟΦΗ.

*Ο Ανέστης Νάστος φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον ΟΦΗ.

*Ξεκίνησε η βροχή μετά το πρώτο 20λεπτο στο Γεντί Κουλέ. Οι φίλαθλοι απο την ξεσκέπαστη θυρα 6 μετακίμισαν στις θύρες 8 και 9.

*Απο τις όμορφες στιγμές του αγώνα, η είσοδος ενός μαύρου σκύλου στο γήπεδο! Μάλλον δεν άντεξε τη βροχή! Ο γκολκήπερ του Απόλλωνα μέσα σε χειροκροτήματα τον οδήγησε εκτός γηπέδου!

*Παράπονα απο το Νίκο Παπαδόπουλο στο διαιτητή με τη λήξη του πρωτου ημιχρόνου. Αποδοκιμασίες και για τον Γιώργο Κασναφέρη που πήγε προς το μέρος του διαιτητή.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics