Breaking News
29 Νοεμβρίου 2017
 

Δέος στα αποδυτήρια του Γεντί Κουλέ, ένοιωσαν παιδιά από την ακαδημία ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στον οποίο ο ΟΦΗ πέτυχε τη μεγάλη νίκη-πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

Οι μικροί φίλοι της ομάδας μας, συμμετείχαν πριν την έναρξη του αγώνα, σε ένα διαγωνισμό με …πέναλτι, στον οποίο όσοι ευστόχησαν , είχαν την ευκαιρία μετά το παιχνίδι να κατέβουν στα αποδυτήρια και να πάρουν αυτόγραφα, από τους παίκτες του ΟΦΗ!

Οι πιτσιρικάδες είχαν την ευκαιρία να νοιώσουν και αυτοί συγκλονιστικές στιγμές και τα πανηγύρια των παικτών του ΟΦΗ, για τη σπουδαία πρόκριση και να «ποτιστούν» και αυτοί με το μέταλλο της ομάδας μας!

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια θα συνεχίσει ανάλογες ενέργειες, που μοναδικό σκοπό έχουν, τη διάδοση του ονόματος και της ιστορίας του ΟΦΗ στις μικρές ηλικίες.

Στην κεντρική φωτογραφία,  ο Αλέξης Περογαμβράκης, περικυκλωμένος απο πιτσιρικάδες του ΟΦΗ!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics