Breaking News
05 Δεκεμβρίου 2017

Με προπόνηση που έγινε την Τρίτη το μεσημέρι (5/12) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου (9/12, 3μμ) με την Παναχαική στο Γεντί Κουλέ.

 

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν και στα 90 λεπτά στον αγώνα, με τον Εργοτέλη, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο γκολκήπερ του ΟΦΗ Γιώργος Στρέζος, έχει ενοχλήσεις στην περιοχή των κοιλιακών.

Του έγινε ένεση από τον γιατρό της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργο Στεφανουδάκη και οι επόμενες μέρες θα δείξουν την ανταπόκριση που θα έχει και το αν μπορέσει να ενισχύσει τον ΟΦΗ στο παιχνίδι με την Παναχαική.

Μέρος του κανονικού  προγράμματος, ακολούθησε και πάλι ο Μανόλης Παπαστεριανός.

Και για αυτόν οι επόμενες μέρες θα δείξουν το αν θα μπορέσει να είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Η προπόνηση έγινε με βροχερό καιρό, ενώ  η εικόνα του ουράνιου τόξου, να σχηματίζεται στον ουρανό, του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, ήταν πραγματικά μοναδική.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη (6/12) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

*Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο 25χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός Τζόναθαν Καζαζόλα, ο οποίος έχει προταθεί στον ΟΦΗ. Ο ποδοσφαιριστής θα συμμετάσχει τις επόμενες μέρες στις προπονήσεις του ΟΦΗ και αναλόγως,  θα αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics