Breaking News
13 Δεκεμβρίου 2017

Παίκτες του ΟΦΗ και οπαδοί της ομάδας, σε μια «συνεργασία» κοινωνικής ευαισθησίας, πρόσφεραν αγάπη, στα παιδιά του ορφανοτροφείου της Νεάπολης.

 

Μετά από πρωτοβουλία του συνδέσμου του ΟΦΗ «Κρήτες», αντιπροσωπεία του συνδέσμου και των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, επισκέφθηκαν το ορφανοτροφείο και πρόσφεραν χαρά και δώρα στα παιδιά, που φιλοξενούνται εκεί.

Οι συνδεσμίτες πρόσφεραν στα παιδιά αναμνηστικά του συνδέσμου και της ομάδας, ενώ από πλευράς ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο πρόεδρος της ομάδας Φώτης Τσάλος, είχε φροντίσει να μοιραστούν στα παιδιά, παπούτσια.

Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν πολύ από την επίσκεψη, συζήτησαν με τους παίκτες του ΟΦΗ και τους οπαδούς , φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες και πήραν πολλά αυτόγραφα.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, αφού έπαιξαν και λίγο μπάλα με τα παιδιά, τους κάλεσαν, σε ένα από τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας.

Να σημειωθεί ότι στην επίσκεψη στο ορφανοτροφείο Νεάπολης εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, το «παρών» έδωσαν οι Φαζός, Μπολάκης, Σιώπης, ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Κώστας Ζερβάκης και το στέλεχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Αντώνης Χρονάκης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics