Breaking News
16 Δεκεμβρίου 2017

Με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (15/12) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ, επι κρητικού εδάφους για το παιχνίδι με τον Αρη, που θα γίνει την Κυριακή (17/12, 5μμ) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

 

Ο Ισπανός Αρμίτσε Ορτέγκα, που είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, δεν κατάφερε να προπονηθεί και έμεινε εκτός αποστολής.

Ετσι και ο Ορτέγκα προστέθηκε στις απουσίες που έχει ο ΟΦΗ, λόγω τραυματισμού (Ορτέγκα, Κοιλιάρας, Μάρτος, Μονιάκης, Οικονόμου,Περογαμβράκης), από το παιχνίδι της Κυριακής.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει το Σάββατο (16/12) το πρωί, αεροπορικώς από το Ηράκλειο για την Θεσσαλονίκη και θα κάνει το μεσημέρι στην συμπρωτεύουσα την τελευταία προπόνηση, πριν το παιχνίδι.

Η αποστολή του ΟΦΗ , θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, την Δευτέρα το πρωί.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι : Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Μάνος, Ογκμποε, Κουσκουνάς, Κουτσινικούλης, Λεάλ.

Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Ορτέγκα, Κοιλιάρας, Μάρτος, Μονιάκης, Οικονόμου,Περογαμβράκης και οι Παναγιώτου, Πλευράκης και Κοντογιάννης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics