Breaking News
17 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΟΦΗ μετά την ήττα από την Παναχαική στο Γεντί Κουλέ, έψαχνε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και τα κατάφερε.

 

Με καλή αμυντική λειτουργία, έπαιξε με πάθος και ψυχή και πήρε σχετικά εύκολα την ισοπαλία (0-0), που είναι ένα καλό αποτέλεσμα ψυχολογίας, απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα και μάλιστα εκτός έδρας.

Οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν τα στοιχεία που έπρεπε να έχουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Πήγαν δυνατά στις μονομαχίες, έτρεξαν πολύ στο γήπεδο και πήραν παλικαρίσια το αποτέλεσμα, σε ένα γήπεδο με πολύ κόσμο και απέναντι σε μια ομάδα που πριν το παιχνίδι μετρούσε 7Χ7 στο πρωτάθλημα!

Μάλιστα, ο ΟΦΗ θα μπορούσε να κλέψει και τη νίκη σε μια σπουδαία ευκαιρία με τον Χαντί στο 86’ όμως ο γκολκήπερ του Αρη Καντιμοίρης με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν.

Ο ΟΦΗ είχε μια μεγάλη φάση και στο 10’ όταν ο Λεάλ σούταρε από 30 μέτρα, ο τερματοφύλακας του Αρη αιφνιδιάστηκε, όμως έχοντας την τύχη με το μέρος του η μπάλα, κατέληξε κόρνερ αντί στα δίχτυα.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο στο παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος του αγώνα στο πρώτο 45λεπτο και το πρέσινγκ ψηλά στον αντίπαλο, αλλά και το αποτελεσματικό μαρκάρισμα του Μπολάκη (έπαιξε αριστερό μπακ!) στον Πλατέλα, εξουδετέρωσε επιθετικά τον Αρη.

Ο ΟΦΗ στο πρώτο μέρος είχε τρείς καλές στιγμές με τους Λεάλ, Παπαστεριανό και Μάνο, σε αντίθεση με τον Αρη που είχε δυο σούτ εκτός περιοχής με τον Παυλίδη και τον Πλατέλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αρης πήρε μέτρα στο γήπεδο, απείλησε και πάλι με κάποια μακρινά σούτ και μια κεφαλιά του Δεληζήση, αλλά ο ΟΦΗ είχε την πιο καθαρή ευκαιρία με τον Χαντί στο 86’ να δοκιμάζει το πόδι του από τα 25 μέτρα και να υποχρεώνει σε εκπληκτική επέμβαση τον γκολκήπερ του Αρη.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς), Βοηθοί: Κωσταντίνου (Πρέβεζας), Κόλλιας (Ηπείρου).

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Πλατέλλας (87' Ντούνης), Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Παυλίδης (80' Μιλούνοβιτς), Πασάς (57' Μπαργκάν).

Στον πάγκο του Άρη οι: Αναγνωστόπουλος, Μιλούνοβιτς, Μπαργκάν, Νίκιτς, Τζανακάκης, Μαραγκός, Ντούνης

ΟΦΗ: Στρέζος, Νάστος, Λεάλ (72' Χαντί), Κουσκουνάς (65' Κουτσιανικούλης), Μάνος, Παπαστεριανός (87' Ρούσσος),Κομεσίδης, Ογκμποε, Ζιαμπάρης, Μπολάκης, Ποτουρίδης.

Στον πάγκο του ΟΦΗ οι: Δερμιτζάκης, Φαζός, Ρούσσος, Χαντί, Παπατόλιος, Πουρτουλίδης, Κουτσιανικούλης.

ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ

*Πολύς κόσμος στο Βικελίδης, με τους φιλάθλους του Αρη να δίνουν βροντερό "παρών" στο παιχνίδι!

*Σε πολύ άσχημη κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Αρη.

*Και φίλαθλοι του ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης, για να βοηθήσουν τον ΟΦΗ στο κρίσιμο παιχνίδι. Περίπου 50 φίλαθλοι του ΟΦΗ στη θυρα 4 του γηπέδου του Αρη.

*Ο Μπολάκης σε θέση αριστερού μπάκ η έκπληξη του Νίκου Παπαδόπουλου στην ενδεκάδα. Ο νεαρός αμυντικός έχει την φρούριση του Πλατέλλα, του κορυφαίου πάικτη του Αρη.

TO ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το παιχνίδι ξεκίνησε! Πάμε γερά ΟΦΗ!

3' Η πρώτη φάση για τον Αρη. Σουτ του Παυλίδη εκτός περιοχής, ο Στρέζος μπλοκάρει στη γωνία του.

8' Πρώτη φάση για τον ΟΦΗ με τον Κουσκουνά να βγαίνει μόνος απο πλάγια, ο βοηθός σηκώνει τη σημαία στην πρώτη οριακή φάση του αγώνα.

10' Ο ΟΦΗ επειλεί με τον Λεάλ να σουτάρει απο 30 μέτρα, η μπάλα κοντράρει στο έδαφος, ο γκολκήπερ του ΟΦΗ αιφνιδιάζεται, αλλά βρίσκει και διώχνει σε κόρνερ, στην πρώτη καθαρή ευκαιρία του ΟΦΗ στο ματς.

ΣΧΟΛΙΟ: Στέκεται πολύ καλά ο ΟΦΗ στο πρώτο δεκάλεπτο. Εχει κλείσει τους χώρους και έχει πάρει τα ηνία του αγώνα. Δεν έχει κινδυνεύει καθόλου, ενώ έχει και την πρώτη ευκαιρία με το σούτ του Λεάλ.

18' Ωραία μπαλιά γτου Λεάλ για τον Ογκμποε αυτός γυρίζει στον Κουσκουνά, αλλά την τελευταία στιγμή ο Μπούρμπος προλαβαίνει τον επιθετικό του ΟΦΗ.

20' Ο ΟΦΗ η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο στο πρώτο 20λεπτο. Ωριμο παιχνίδι απο τους παίκτες του ΟΦΗ, που έχουν άριστη αμυντική λειτουργία, ενώ και επιθετικά, προσπαθούν να μπούν στην αντίπαλη περιοχή και να απειλήσουν.

23' Αφήνει καθαρό φάουλ πάνω στον Παπαστεριανό, ο διαιτητής Φωτιάδης, σε μια φάση που ο Αρης πήγε να βγεί απειλητικά. Διαμαρτυρίες απο τους παίκτες του ΟΦΗ στο διαιτητή.

25' Κίτρινη κάρτα στον Κομεσίδη.

26' Ο ΟΦΗ απειλεί ξανά. Ωραία σέντρα του Μπολάκη, ο γκολκήπερ του Αρη διώχνει με τις γροθιές ο Παπαστεριανός με κεφαλιά προσπαθεί να σκοράρει, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.

30' Το πρέσινγκ του ΟΦΗ ψηλά, έχει κόψει στη μέση τον Αρη, ο οποίος δεν μπορεί να κάνει παιχνίδι. Οι κίτρινοι ψάχνουν τον Πλατέλλα, όμως τον έχουν κλείσει οι παίκτες του ΟΦΗ. Αποτελεσματικές οι παρεμβάσεις του Μπολάκη, ο οποίος έχει κρατήσει τον πρώην πάικτη της ΑΕΚ.

31' Ο ΟΦΗ απειλεί και πάλι. Απο λάθος του Βαλεριάνου, ο Κουσκουνάς συνδιάζεται με το Μάνο, ο οποίος σουτάρει απο πλάγια, η μπάλα άουτ.

33' Κίτρινη κάρτα στον Παπαστεριανό. Ο διαιτητής έχει κάρτες μόνο για παίκτες του ΟΦΗ! Δυο κάρτες ο ΟΦΗ, καμία ο Αρης!

38' Το δεύτερο σουτ του Αρη στο πρώτο 45 λεπτο. Διαγώνιο σούτ του Πλατέλλα, η μπάλα άουτ.

45' Απο γέμισμα του Ποτουρίδη ο Λεάλ σε πλεονεκτική θέση, δεν κατάφερε να κάνει καλό κοντρόλ και να απειλήσει.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 0-0

ΣΧΟΛΙΟ: Στέκεται πολύ καλά ο ΟΦΗ στο πρώτο 45λεπτο. Δεν έχει απειληθεί απο τον Αρη, ενώ έχει δημιουργήσει τις προυποθέσεις για να πετύχει κάποιο γκολ χωρίς να το έχει καταφέρει. Δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του ΟΦΗ, με αυτήν του αγώνα με την Παναχαική. Το γκολ είναι μόνο αυτό που λείπει απο την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου. Συμπαγής και δυνατός ο ΟΦΗ στο παιχνίδι, όπως πρέπει να είναι σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο!

Χωρίς αλλαγές οι δυο ομάδες.

48' Η πρώτη φάση για τον Αρη στο δεύτερο ημίχρονο.Δυνατό σουτ του Παυλίδη διώχνει σε κόρνερ ο Στρέζος.

52' Σουτ του Διαμαντόπουλου εκτός περιοχής και πάλι διώχνει ο Στρέζος.

54' Ο Παυλίδης δοκιμάζει ξανά το πόδι του εκτός περιοχής, η μπάλα κοντράρει στον Παπαστεριανό και ο Στρέζος μπλοκάρει.

Με μακρινά σούτ επιχειρεί ο Αρης να απειλήσει τον ΟΦΗ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

56' Κίτρινη κάρτα στον Μπολάκη για μαρκάρισμα στον Πλατέλλα.

57' Μπαργκάν αντί Πασά στον Αρη. Η πρώτη αλλαγή.

58' Απο απευθείας φάουλ του Πλατέλλα, η μπάλα πέρασε απο τους αμυντικούς και τους επιθετικούς χωρίς να την βρεί κανείς. Επικίνδυνη φάση για τον Αρη.

61' Κίτρινη κάρτα στον Ογκμποε.

62' Καλή στιγμή για τον Αρη. Φάουλ του Μπαργκάν, κεφαλιά του Δεληζήση απο καλή θέση, η μπάλα λίγο άουτ.

63' Κίτρινη κάρτα στον Μπούρμπο.

65' Η πρώτη αλλαγή του ΟΦΗ. Βγαίνει ο Κουσκουνάς, μπαίνει ο Κουτσιανικούλης.

67' Καθαρό φάουλ του Βαλεριάνου στον Μάνο, ο βοηθός και ο διαιτητής δεν σφυρίζουν τίποτα.

Εχει πάρει μέτρα ο Αρης στο δεύτερο ημίχρονο και είναι βελιωμένος σε σχέση με το πρώτο. Ο ΟΦΗ κρατάει το μηδέν, αλλά δεν έχει καταφέρει να απειλήσει επιθετικά.

72' Τραυματίστηκε ο Λεάλ. Βγαίνει εκτός και μπαίνει ο Χαντί.

75' Κόρνερ του Μπαργκάν, ο Σόουζα δεν προλαβείνει τη μπάλα.

Προσπαθούν να πιέσουν ψηλά οι παίκτες του ΟΦΗ, καθώς ο Αρης έχει την κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο.

77' Κίτρινη κάρτα στον Παυλίδη.

80' Αλλαγή για τον Αρη. Εξω ο Παυλίδης, μέσα ο Μιλούνοβιτς.

83' Κίτρινη κάρτα στον Μπαργκάν.

86' Μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ. Σούτ του Χαντί έξω απο την περιοχή, ο γκολκήπερ του Αρη διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Συμπληρώθηκαν 90 λεπτά αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Καθυστερήσεις στο παιχνίδι. Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 0-0

Ενταση στο φινάλε του αγώνα με το Νίκο Παπαδόπουλο, να δείχνει έξαλλος, κυρίως με τις αποφάσεις του βοηθού διαιτητή στα τελευταία λεπτά.

Οι παίκτες του ΟΦΗ χαιρετούν τους φιλάθλους τους που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΟΦΗ πήρε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας, απεναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics