Breaking News
17 Δεκεμβρίου 2017

Αναλυτικά οι αναφορές του Ανέστη Νάστου στην συνέντευξη τύπου, μετά τη λήξη του αγώνα Αρης-ΟΦΗ 0-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης:

 

«Μπήκαμε αποκλειστικά για τους τρείς βαθμούς στο γήπεδο, γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε και αν είχαμε κάποιες καλύτερες τελικές, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο επίσης ο Αρης δεν είχε κάποια μεγάλη φάση, ενώ εμείς θα μπορούσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι με το σουτ του Χαντί.

Βγάλαμε αντίδραση μετά από ένα κακό αποτέλεσμα και αυτό είναι σημαντικό.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Πρέπει να συνεχίσουμε και να δουλέψουμε.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας, που ήρθαν εδώ.

Ηταν ωραία ατμόσφαιρα στο παιχνίδι. Είναι διασκέδαση είναι χαρά. Υπάρχει αντιπαλότητα, αλλά τίποτε άλλο. Εγινε ένα καλό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες. Όλα καλά».

Για το αν οι παίκτες του ΟΦΗ, έπαιξαν και για το Νίκο Παπαδόπουλο:

"Παίζουμε για τον προπονητή, για τις οικογένειες μας, για τους εαυτούς μας, για τη φανέλα. Σίγουρα παίζουμε και για τον προπονητή μας. Ηρθε από πέρσι στην ομάδα και την αγαπάει».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics