Breaking News
02 Ιανουαρίου 2018

Παρά τις διοικητικές αλλαγές η κατάσταση παραμένει δύσκολη στον ΟΦΗ.

Οι ποδοσφαιριστές απείχαν από τη σημερινή προπόνηση για τη μη καταβολή των χρημάτων που τους είχαν υποσχεθεί οι μέτοχοι κι αν μέσα στις επόμενες μέρες δεν εξοφληθούν τότε θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.
Η αυριανή (2/1) μέρα είναι πολύ κρίσιμη καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν ενώ προσφυγή κατέθεσαν και οι Ορτέγκα και Μάρτος.
Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:
Δεν πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Τρίτη (2/1/20180 το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Η απόφαση ανήκει στους παίκτες του ΟΦΗ, καθώς δεν έλαβαν μέρος των οφειλόμενων χρημάτων, με βάση την ενημέρωση που είχαν από τους μετόχους.
Ετσι, οι παίκτες αποφάσισαν να μην γίνει η προπόνηση.
Γίνεται προσπάθεια το θέμα να επιλυθεί την Τετάρτη (3/1) και η ομάδα να συνεχίσει κανονικά την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά /Κισσαμικό, που θα γίνει το Σάββατο (6/1) στο Γεντί Κουλέ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics