Breaking News
05 Ιανουαρίου 2018

Ο Νίκος Ζιαμπάρης είναι ο έκτος ποδοσφαιριστής ο οποίος κατέθεσε προσφυγή στον ΟΦΗ προκειμένου να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του. Κατέθεσε προσφυγή και ο Όγκμποε

 


Η οικονομική «ασφυξία» που επικρατεί στον ΟΦΗ συνεχίζεται και τα προβλήματα διαρκώς αυξάνονται με τις προσφυγές κατά της κρητικής ομάδας να φτάνουν τις έξι.


Ο Νίκος Ζιαμπάρης είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που κινήθηκε νομικά για να εξασφαλίσει τα χρήματά του, καταθέτοντας προσφυγή με την οποία ζητά 45.000 ευρώ, ποσό στο οποίο περιλαμβάνεται και η αποζημίωση για την «ελευθέρας» του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός προτίθεται να αποσύρει την προσφυγή αν λάβει τα δεδουλευμένα του ύψους 17.000 ευρώ, πρακτική που ακολούθησε και ο Νίκος Κουσκουνάς.

Προσφυγή και ο Όγκμποε

​Εκτός από τον Νίκο Ζιαμπάρη προσφυγή κατέθεσε ακόμα ένας παίκτης της ομάδας του Ηρακλείου, προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

Ο λόγος φυσικά για τον Μάριο Όγκμποε. Ο επιθετικός των «ασπρόμαυρων» όπως και οι περισσότεροι παίκτες των Κρητικώ, περίμεναν τις πληρωμές που ήταν να γίνουν σήμερα, ωστόσο από την στιγμή που αυτό δεν έγινε προχώρησε στην κατάθεση προσφυγής για να μείνει ελεύθερος.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics