Breaking News
06 Ιανουαρίου 2018

Έντονα συγκινησιακό κλίμα πριν από το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Οι Χανιώτες τίμησαν τον σπουδαίο Ολλανδό, κρατήθηκε ένα λεπτό σιγής, ενώ οι οπαδοί φώναξαν: "Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Ολλανδέ".



Ιστορικό το παιχνίδι που έδωσε το Σάββατο (6/1) ο ΟΦΗ. Ήταν το πρώτο που έδωσε η ομάδα του Ηρακλείου από το 1985, χωρίς τον Ευγένιο Γκέραρντ εν ζωή, τον άνθρωπο που έγραψε ιστορία με τους Κρητικούς. Το κλίμα πριν από το ματς με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, για τη 10η αγωνιστική της Football League, ήταν έντονα συγκινησιακό.

Ο τιμ μάνατζερ των Χανιωτών, Γιώργος Τουλουπάκης κατέθεσε μία ανθοδέσμη στη θέση του "μίστερ" που έχει φτιαχτεί στη θύρα 9 του "Θ. Βαρδινογιάννης". Πριν από το παιχνίδι, στο οποίο οι Ηρακλειώτες επικράτησαν 3-0, κρατήθηκε ένα λεπτό σιγής, ενώ οι οπαδοί του ΟΦΗ φώναζαν "αθάνατος" και "δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Ολλανδέ".3
ΣΠΟΡΤ24.ΓΡ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics