Breaking News
08 Ιανουαρίου 2018

Με προπόνηση που έγινε την Δευτέρα (8/1) το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που θα γίνει την Τρίτη  (9/1, 3μμ) στο Γεντί Κουλέ, για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

Πρόκειται για τη ρεβάνς, του 2-0 με το οποίο είχε ηττηθεί ο ΟΦΗ, στο πρώτο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες, ενώ στην 18αδα συμμετέχουν και οι τραυματίες Περογαμβράκης, Μονιάκης, Λεάλ (εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Δερμιτζάκης, Οικονόμου).

Συγκεκριμένα την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Στρέζος, Παναγιώτου, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Νάστος, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Περογαμβράκης, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Λεάλ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics