Breaking News
09 Ιανουαρίου 2018

Ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, κάνοντας και φέτος μια αξιοπρεπή παρουσία, φτάνοντας μέχρι τους 16 της διοργάνωσης.

 

Κόντρα στον Πανιώνιο, τα πάντα φαίνεται ότι κρίθηκαν στο πρώτο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, όπου ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλύτερος και το τελικό 2-0 ήταν μια μαγική εικόνα.

Στη ρεβάνς του Γεντί Κουλέ, ο Πανιώνιος και πάλι χωρίς να είναι καλύτερος, πήρε τη νίκη και την πρόκριση, με το γκολ του Σπιριντόνοβιτς στο 28’.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε και πάλι όλους τους διαθέσιμους παίκτες, ενώ στα κέρδη του ΟΦΗ η παρουσία του Φαζού στο βασικό σχήμα, αλλά και η επιστροφή του Μονιάκη, μετά από περίπου 4 μήνες.

Δυο σημαντικές λύσεις για τον ΟΦΗ, σε μια περίοδο, που χρειάζεται παίκτες, για να ανταπεξέλθει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Η σκέψη του ΟΦΗ πλέον στο παιχνίδι της Κυριακής στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο για το πρωτάθλημα της Football league.

Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτ/νιας), Βοηθοί:Σινιοράκης (Χανίων), Μαρνέζος (Χανίων). 4ος: Γιαννουλάκης (Χανίων).

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο παιχνίδι: Στρέζος, Φαζός (53' Πλευράκης), Νάστος, Μάνος, Παπατόλιος (83' Μονιάκης), Παπαστεριανός (70' Κοντογιάννης), Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Μπολάκης,Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης.

Στον πάγκο οι: Παναγιώτου, Μονιάκης, Λεάλ, Πλευράκης,Περογαμβράκης, Πουρτουλίδης, Κοντογιάννης.

Η ενδεκάδα του Πανιωνίου στο παιχνίδι: Κότνικ, Μπανανά, Γκιοατά (58' Σταυρόπουλος), Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κορμπος, Πινιώτης, Μασούρας (46' Βουκελάτος), Σπιριντίνοβιτς (67' Οικονομίδης), Σαββίδης, Γιεσίλ.

Στον πάγκο οι: Μπαντής, Βλάχος, Σταυρόπουλος, Λάμπρου, Ντούρμισάι, Βουκελάτος, Οικονομίδης.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

*Ο ΟΦΗ είχε γνωρίσει άδικη ήττα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, παρ' ότι ήταν καλύτερος απο τον αντίπαλο του και δεν άξιζε να χάσει.

*Λίγος ο κόσμος στο Γεντί Κουλέ, καθώς το εργάσιμο της ημέρας και της ώρας, αλλά και η τηλεοπτική κάλυψη δεν επέτρεψαν στον κόσμο να πάει στο γήπεδο. Περίπου 2 χιλιάδες οι θεατές στο γήπεδο του ΟΦΗ για το παιχνίδι.

*Ζεστό χειροκρότημα απο τους φιλάθλους στα παιδιά του ΟΦΗ, που παραμένουν στις επάλξεις, παρά τα προβλήματα στην ομάδα.

*Με διάταξη 3-5-2 ο ΟΦΗ κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε φανέλα βασικού στον Φαζό.

*Βασική ενδεκάδα απο τον προπονητή του Πανιωνίου Μιχάλη Γρηγορίου, προφανώς θορυβημένος απο την εξαιρετική εμφάνιση του ΟΦΗ στο πρώτο παιχνίδι.

Χωρίς κάποια αξιόλογη φάση το πρώτο 15λεπτο της αναμέτρησης. Παιχνίδι κέντρου και απο τις δυο ομάδες.

18' Η πρώτη φάση του αγώνα για τον ΟΦΗ. Ο Μάνος κάνει εξαιρετική, προσπάθεια απο αριστερά, όμως αντί να σουτάρει επιχείρησε παράλληλη σέντρα και η ευκαιρία χάθηκε.

19' Νέα ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Μπολάκης κλέβει τη μπάλα στην μικρή περιοχή και δίνει στον ελεύθερο Μάνο, ο οποίος καθυστέρησε να σουτάρει στην εστία.

20' Απο μια κίτρινη κάρτα σε Σαββίδη και Ποτουρίδη, απο τον διαιτητή Στυλιαρά μέσα σε αποδοκιμασίες απο την κερκίδα.

24' Μεγάλη επέμβαση του Στρέζου, σε γυρισμό σούτ του Μασούρα, μέσα στην περιοχή. Πρώτη φάση για τον Πανιώνιο.

28' Το 0-1 για τον Πανιώνιο. Ο Σπιριντόνοβιτς, πήρε την μπάλα απο δεξιά μπήκε γρήγορα στην περιοχή και πλάσαρε σωστά κάνοντας το 0-1.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Κρίμα για τον ΟΦΗ. Ο Πανιώνιος με μια φάση, έκανε το 0-1. Ο ΟΦΗ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, δημιούργησε 2-3 καλές φάσεις, αλλά ο Πανιώνιος είχε το γκολ.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Στη θέση του Μασούρα ο Βουκελάτος.

53' Πλευράκης αντί Φαζού στον ΟΦΗ.

55' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο νεαρός Πλευράκης βγάζει έτοιμο γκολ για τον Παπατόλιο, αλλά το σούτ του μέσου του ΟΦΗ, ήταν πολύ κακό.

Επεσε ο ρυθμός του αγώνα. Ο Πανιώνιος δείχνει να αρκείται στο 0-1. Με αρκετά νέα παιδιά και οι δυο ομάδες, στις αλλαγές τους. Ο ΟΦΗ έχει και το παιχνίδι της Κυριακής στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο.

83' Χειροκροτήματα για το Μονιάκη, ο οποίος επιστρέφει στο γήπεδο μετά απο πολύ καιρό.

+90 Κίτρινη κάρτα στο Μονιάκη.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 0-1

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics