Breaking News
13 Ιανουαρίου 2018

Μια ακόμη παλικαρίσια για τα παιδιά του ΟΦΗ, που παραδίδουν μαθήματα ψυχής!

 

Παρά τα προβλήματα, πανηγύρισαν ένα τεράστιο διπλό μέσα στο Αίγιο, με τον Παναιγιάλειο (0-2) και κράτησαν τον ΟΦΗ στο «κόλπο» της ανόδου!

Τα έδωσαν όλα στο βρεγμένο τερέν του γηπέδου του Αιγίου οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου και πήραν 100% δίκαια ένα μεγάλο τρίποντο!

Ο ΟΦΗ είχε την κυριαρχία σε όλο το παιχνίδι.

Προηγήθηκε με τον Κουτσιανικούλη στο 40’ και στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε άριστη διαχείριση του αγώνα.

Εψαξε την κόντρα επίθεση και σε μια αυτές, στο 84’ τελείωσε το παιχνίδι με σκόρερ τον Δημήτρη Μάνο, ο οποίος έγραψε το τελικό 0-2.

Πετυχημένο σε ένα ακόμη παιχνίδι το 3-5-2 του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο ΟΦΗ εξασφάλισε με αυτό, την εξαιρετική αμυντική του λειτουργία, κράτησε το «μηδέν» πίσω και κατάφερε να εκμεταλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε και να πετύχει μια σπουδαία νίκη.

Πλέον για τον ΟΦΗ ακολουθούν δυο εντός έδρας παιχνίδια με τη Δόξα Δράμας την Τετάρτη (5μμ) και τον Απόλλωνα Πόντου την Κυριακή (3μμ) στο Γεντί Κουλέ, παιχνίδια στα οποία δεν πρέπει να υπάρχει ούτε καρεκλάκι άδειο στις εξέδρες!

Το μήνυμα που στέλνουν τα παιδιά του ΟΦΗ και ο Νίκος Παπαδόπουλος, είναι ξεκάθαρο.

Ο ΟΦΗ μπορεί να τα καταφέρει!

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας) Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Γιαννίκος (Πειραιά) 4ος: Κακρίδης (Πειραιά)

Η σύνθεση του Παναιγιάλειου: Aθανασίου, Ρέλλας, Στίκας, Κοντοχρήστος, Βλάχος, Γκούμας (75' Γαβριηλίδης), Σμίλτος (86' Σακελαρόπουλος), Γκούφας, Ντέμο (56' Κόκορης), Σταματής, Σκαρτσίλας.

Στον πάγκο οι: Τσάπαλος, Σακελαρόπουλος, Γιαβριηλίδης, Βατουσιάδης, Κόκορρης.

Η σύνθεση του ΟΦΗ: Στρέζος, Φαζός, Νάστος, Μάνος (90' Πλευράκης),Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Πουρτουλίδης (73' Παπατόλιος), Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (86' Κοντογιάννης), Ποτουρίδης.

Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Παναγιώτου, Μονιάκης,Λεάλ, Πλευράκης, Παπατόλιος,Κοντογιάννης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics