Breaking News
01 Φεβρουαρίου 2018

Με φανταστικές γκολάρες ο ΟΦΗ καθάρισε την ΑΕ Καραισκάκης με 3-0, μείωσε τη διαφορά στους τρείς βαθμούς από τη δεύτερη θέση και βρίσκεται πλέον γερά στο κόλπο της ανόδου.

 

Σοβαρή εμφάνιση από τον ΟΦΗ, ο οποίος παρά τις αρκετές απουσίες, στηρίχθηκε στην σπουδαία ποιότητα του Βουό, ο οποίος στην πρώτη εμφάνιση με τον ΟΦΗ ανέβασε συνολικά το παιχνίδι του ΟΦΗ.

Ο Ιβοριανός επιθετικός μάλιστα, ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 9’, μετά από εξαιρετική σέντρα και ασίστ του Κουτσιανικούλη.

Στο 32’ ο Κουτσιανικούλης, αυτή τη φορά από ωραία προσπάθεια και ασίστ του Μάνου έκανε το 2-0 για τον ΟΦΗ, ο οποίος πήγε στα αποδυτήρια με το 2-0.

Στο 74’ ο ΟΦΗ τελείωσε το παιχνίδι με ένα φανταστικό γκολ από τον Δημήτρη Μάνο, ο οποίος έφτασε τα δέκα και είναι πρώτος σκόρερ της Football league.

Αριστη διαχείριση του αγώνα από τον ΟΦΗ. Μπήκε καλά, έβαλε δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και είχε σε όλο το 90λεπτο την κυριαρχία στο παιχνίδι.

Η επιθετική τριπλέτα του ΟΦΗ (Βουό, Μάνος, Κουτσιανικούλης) πετούσε φωτιές και έδειξε ότι η κρητική ομάδα είναι πλέον πολύ δυνατή στο κομμάτι αυτό.

Οι παίκτες του ΟΦΗ μετά το τρίποντο επί της ΑΕ Καραισκάκης, θα πάρουν ξεκούραστα την Κυριακή τη νίκη από τον Αχαρναικό που έχει αποχωρήσει και η τεχνική ηγεσία το προσεχές δεκαήμερο θα έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει παίκτες και να εντάξει στην ομάδα τις νέες μεταγραφές, ενόψει του επόμενο επίσημου αγώνα.

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας).

Α' Βοηθός: Koυρέντας (Τρικάλων)

Β' Βοηθός: Mαρνέζος (Χανίων)

4ος: Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Η σύνθεση του ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μονιάκης, Βουό, Μάνος (77' Παπατόλιος), Παπαστεριανός (82' Βαφέας), Κομεσίδης, Πουρτουλίδης (59' λ.τ. Τοπούζης), Μπολάκης, ,Μαχαίρας, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης.

Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Αργυρόπουλος, Φαζός, Βαφέας, Παπατόλιος, Κοντογιάννης, Τοπούζης.

Η σύνθεση της ΑΕ Καραιακάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκα, Καραγιάννης, Θεολόγου, Παπανίκου, Χούσος (55' Κουσίδης), Μπεκατώρος, Κόλινς, Μακρής, Μακρίδης (46' Ραγκέλοφ), Λουκίνας (66' Ευαγγέλου), Κυριάκης.

Στον πάγκο οι: Ραχιώτης, Τσοντάκης, Νικολόπουλος, Ψιάνος, Κουσίδης, Ευαγγέλου, Ρανγκέλοφ.

MIKΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ

*Λιγότερος ο κόσμος στο γήπεδο, σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, λόγω του εργάσιμου της ημέρας, του ακατάλληλου της ώρας και της τηλεοπτικής μετάδοσης της αναμέτρησης. Πάντως και πάλι, πάνω απο 3 χιλιάδες οι θεατές στο Γεντί Κουλέ, σε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για τον ΟΦΗ.

*Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ Γιώργος Μακρής αγωνίζεται στην ΑΕ Καραισκάκης. Οπως και ο Ηρακλειώτης Νίκος Κουσίδης. Παλιός γνώριμος του ΟΦΗ είναι και ο Στέλιος Μακρίδης, ο οποίος δοκιμάστηκε το περασμένο καλοκάιρι στην προετοιμασία του ΟΦΗ, αλλά τελικά δεν αποκτήθηκε.

*Με πρόβλημα τραυματισμού αγωνίστηκε ο Δημήτρης Μάνος. Ο επιθετικός του ΟΦΗ δηλώθηκε στην ενδεκάδα, αλλά στο ζέσταμα για κάθε ενδεχόμενο συμμετείχε και ο Θανάσης Τοπούζης.

*Στο γήπεδο και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο Πορτογάλος Ζοσέ Κοέλιο.

*Ανθοδέσμη στη μνήμη του Ευγένιου Γκέραρντ κατέθεσαν οι παίκτες της ΑΕ Καραισκάκης.

*Με τη σειρά του ο ΟΦΗ, μέσω του Νίκου Ανδριαδάκη (δημόσιες σχέσεις) έδωσε ανθοδέσμη στον πρώην παίκτη της ομάδας μας, Γιώργο Μακρή.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το παιχνίδι ξεκίνησε!

8' Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ με τον Πουρτουλίδη, να προτιμάει αντί για σουτ απο καλή θέση μέσα στην περιοχή, την πάσα στον Βουό, αλλά οι αμυντικοί διώχνουν σε κόρνερ.

9' ΓΚΟΟΟΟΛ. Το πρώτο γκολ του ΟΦΗ με τον Βουό. Ιδανική σέντρα απο τον Κουτσιανικούλη, εξαιρετικό πλασέ απο τον Βουό και γκολ απο τον Ιβοριανό επιθετικό, στην πρώτη του εμφάνιση μετά την επιστροφή του στον ΟΦΗ!

Στη θύρα 4 και στον πάγκο του ΟΦΗ αφιέρωσε το πρώτο του γκολ με τον ΟΦΗ ο Πάτρικ Βουό. Σεντρεφορίσιο γκολ απο τον Ιβοριανό επιθετικό, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό. Εξαιρετική όμως και η σέντρα του Κουτσιανικούλη απο την αριστερή πλευρά. Σέντρα-λουκούμι για τον Βουό, ο οποίος δεν χαρίζει μέσα απο την περιοχή.

ΣΧΟΛΙΟ: Ο ΟΦΗ έχει τον έλεγχο το πρώτο 20λεπτο, έχει πετύχει ένα γκολ και προσπαθεί να διχειριστεί ανάλογα το παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πολύ κλειστά πίσω.

22' Ωραία συνεργασία και κάθετη πάσα του Βουό στον Μάνο, αυτός καθυστερεί να πλασάρει και όταν τον κάνει κοντράρει η μπάλα και φεύγει κόρνερ.

33' ΓΚΟΟΟΟΛ. Το 2-0 για τον ΟΦΗ. Ωραία ατομική προσπάθεια του Μάνου και ασίστ στον Κουτσιανικούλη, ο οποίος με ωραίο πλασέ μέσα απο την περιοχή έκανε το 2-0. Εξαιρετικό γκολ για τον ΟΦΗ!

ΣΧΟΛΙΟ: Σε τρομερή κατάσταση ο Δημήτρης Μάνος αν και τραυματίας τρέχει σε όλο το γήπεδο! Συνεργάζεται άψογα με τον Βουό, ενώ σέρβιρε το γκολ του Κουτσιανικούλη. Ωραίες οι συνεργασίες απο τους παίκτες του ΟΦΗ στο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ δεν έχει πολλές φάσεις, αλλά οι συνεργασίες είναι πολύ καλές, ενώ και τα δυο γκολ εξαιρετικά!

44' Ωραία ενέργεια και διαγώνιο σούτ του Μάνου, η μπάλα λίγο έξω απο τα δοκάρια. Κοντά στο τρίτο γκολ ο ΟΦΗ!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 2-0. Καθαρό σκορ για τον ΟΦΗ που έχει κάνει καλή δουλειά στο πρώτο 45λεπτο.

Με μια αλλαγή ξεκινάει η ΑΕ Καραισκάκης στο δεύτερο ημίχρονο. Βγαίνει ο Μακρίδης και μπαίνει ο Ραγκέλοφ.

47' Το πρώτο σούτ της ΑΕ Καραιακάκης απο τον Μακρή (από αποσταση 30 μέτρων), μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Στρέζος.

48' Κοντά στο 3-0 ο ΟΦΗ. Ο Μάνος σουτάρει απ το ύψος της περιοχής, η μπάλα κοντράρει και παίρνει περίεργη τροχιά, αλλά φεύγει λίγο άουτ!

54' Σούτ του Χούσου μέσα απο την περιοχή, η μπάλα άουτ.

56' Μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ με το Μάνο να βάζει τη μπάλα μπροστά και να πλασάρει πάνω απο τα δοκάρια. Σπουδαία ευκαιρία για το 3-0.

59' Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Βγαίνει ο Πουρτουλίδης που αποχωρεί τραυματίας και μπαίνει ο Τοπούζης στην πρώτη του εμφάνιση με τον ΟΦΗ.

65' Ο ΟΦΗ ζητάει πέναλτι σε χέρι του Θεολόγου μετά απο σέντρα του Μπολάκη. Οχι λέει ο διαιτητής.

ΣΧΟΛΙΟ: Ο ΟΦΗ έχει τον έλεγχο του αγώνα και προσπαθεί να διαχειριστεί το 2-0.

74' ΓΚΟΟΟΟΛ. Φανταστικό γκολ απο τον Δημήτρη Μάνο και το 3-0 για τον ΟΦΗ. Ο επιθετικός του ΟΦΗ, με εκληκτική κίνηση στα όρια της περιοχής και ιδανικό σουτ στη γωνία πέτυχε το 10ο γκολ του και είναι πρώτος σκόρερ της Football league.

Kίτρινη κάρτα στον επιθετικό του ΟΦΗ, επειδή έβγαλε τη φανέλα του στον πανηγυρισμό. Γίνεται και αλλαγή απο το Νίκο Παπαδόπουλο, καθώς έπαιξε τραυματίας. Το γήπεδο αποθεώνει τον επιθετικό του ΟΦΗ και πρώτο σκόρερ της κατηγορίας τη στιγμή της αλλαγής του.

78' Κίτρινη κάρτα ο Κομεσίδης.

82' Τρίτη αλλαγή για τον ΟΦΗ. Μέσα και ο Βαφέας, που κάνει και αυτός ντεμπούτο με τον ΟΦΗ.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 3-0

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics