Breaking News
03 Φεβρουαρίου 2018

Οι παίκτες του ΟΦΗ προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (3/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα της εβδομάδας, καθώς σε αυτήν την αγωνιστική δεν υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση, δεδομένου ότι ο αντίπαλος του ΟΦΗ, ο Αχαρναικός έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και έτσι η κρητική ομάδα θα πάρει δίχως αγώνα, τους τρείς βαθμούς.

 

Η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει την Τρίτη (6/2) το μεσημέρι και οι παίκτες του ΟΦΗ θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, για την αναμέτρηση με τη Βέροια που θα γίνει την Κυριακή (11/2) στο Γεντί Κουλέ.

*Μετά την προπόνηση, ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του, παρακολούθησαν την αναμέτρηση της ομάδας Νέων του ΟΦΗ, η οποία κέρδισε την Παναχαική με 2-0 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics