Breaking News
04 Φεβρουαρίου 2018

Το παιχνίδι Εργοτέλης-Αναγέννηση Καρδίτσας (1-0) παρακολούθησε στο Παγκρήτιο στάδιο, ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, έχοντας στραμμένα τα βλέμματα του στους δυο αντιπάλους του ΟΦΗ, στο πρωτάθλημα της Football league. Ο τεχνικός του ΟΦΗ παρακολούθησε το παιχνίδι μαζί με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Φανούρη Βατσινά και τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Γιώργο Αλετρά.

 

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση σε αυτή την αγωνιστική και πήρε δίχως αγώνα τους τρείς βαθμούς. Οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν ρεπό και επιστρέφουν στις προπονήσεις, την Τρίτη, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, για το επόμενο παιχνίδι με τη Βέροια, στο Γεντί Κουλέ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics