Breaking News
08 Φεβρουαρίου 2018

Με προπόνηση που έγινε την Τετάρτη (7/1) το απόγευμα στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου (10/1, 5μμ) με τη Βέροια στο Γεντί Κουλέ.

 

Στο παιχνίδι αυτό η τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Λεάλ, Κοιλιάρα, Περογαμβράκη, Οικονόμου, ενώ κάποιες ενοχλήσεις που έχει στο γόνατο ο Παπατόλιος, καθιστούν ερωτηματικό τη συμμετοχή του.

Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες, είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου και του Πορτογάλου Κοέλιο το δελτίο του οποίου εκδόθηκε και ο παίκτης είναι στην διάθεση της ομάδας.

Με προπόνηση που θα γίνει την Πέμπτη το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, θα μπεί στην τελική της ευθεία η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τη Βέροια.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics