Breaking News
09 Φεβρουαρίου 2018

Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/2) στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Βέροια, που θα γίνει το Σάββατο (10/2, 5μμ) στο γήπεδο της Κρητικής ομάδας.

 

Στην αποστολή που επέλεξε ο Νίκος Παπαδόπουλος, μετέχουν οι: Στρέζος, Παναγιώτου,Φαζός, Κομεσίδης, Μπολάκης,Μονιάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Παπαστεριανός, Πουρτουλίδης, Μαχαίρας, Κοέλιο, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Τοπούζης, Βουό.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Δερμιτζάκης (ενοχλήσεις στο γόνατο), Παπατόλιος, Κοιλιάρας, Λεάλ, Οικονόμου, Περογαμβράκης και οι Κοντογιάννης, Πλευράκης, Νοικοκυράκης.

*Το Σάββατο στις 12.30μμ στο Μαρτινέγκο η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, αγωνίζεται με τον Εργοτέλη, για το πρωτάθλημα Νέων της Football league.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics