Breaking News
10 Φεβρουαρίου 2018

Μια ακόμη νίκη, ένα ακόμη βήμα για το στόχο της ανόδου για τον ΟΦΗ, ο οποίος παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, καθάρισε με 3-0 και τη Βέροια και συνεχίζει την πορεία του.

 

Μπροστά σε 4 και πλέον φιλάθλους στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά τα δοκάρια του στέρησαν τη δυνατότητα να προηγηθεί νωρίς.

Στο 7’ ο Ντίνας με φάουλ σημάδεψε τη συμβολή των δοκών, ενώ την ίδια τύχη είχε και στο 35’ το όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μάνου.

Τελικά ο ΟΦΗ ξεκλείδωσε την άμυνα της Βέροιας, στο 41’ σε μια φάση που …χάθηκε η μπάλα.

Ο υπέροχος συνδιασμός Μάνου-Βουό, είχε τελικό αποδέκτη τον Κουτσιανικούλη, ο οποίος με ωραίο πλασέ από το σημείο του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάει στο ημίχρονο με ένα ακόμη γκολ.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Βουό ανατράπηκε, ο διαιτητής έδειξε σωστά το σημείο του πέναλτι και ο Μάνος με ωραία εκτέλεση από τα 11 βήματα πέτυχε το 11ο φετινό του γκολ και παραμένει πρώτος σκόρερ της Football league.

Ο ΟΦΗ πήγε στο ημίχρονο με το 2-0 και απέναντι στη Βέροια που ήρθε στο Ηράκλειο με 14 παίκτες, έμοιαζε να έχει κάνει τη …δουλειά.

Στο 56’ ο ΟΦΗ «σκότωσε» το παιχνίδι με το Μάνο να κερδίζει πέναλτι και τον Βουό να κάνει το τελικό 3-0.

Η Βέροια που περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου στο παιχνίδι, είχε ένα δοκάρι με τον Δαμιανάκη στο 77’ σε μια φάση στην οποία πρώτα ο γκολκήπερ του ΟΦΗ Στρέζος απέκρουσε την εξ’ επαφής κεφαλιά.

Ο κόσμος του ΟΦΗ χειροκρότησε και πάλι την προσπάθεια των παικτών και έφυγε ικανοποιημένος από το γήπεδο.

Ντεμπούτο για τον ΟΦΗ έκανε και ο Πορτογάλος Κοέλιο, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ.

Ο Κοέλιο πήρε -και αυτός- αγωνιζόμενος γεύση απο το Γεντί Κουλέ.

Διαιτητής: Αντιπαριώτης (Ανατ. Αττικής)

Βοηθοί: Κορτέσης (Αθηνών), Οικονόμου (Δυτ. Αττικής)

4ος: Γκάμαρης (Αθηνών).

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τη Βέροια: Στρέζος, Μονιάκης Νάστος, Ντίνας (80' Αργυρόπουλος), Βουό, Μάνος, Παπαστεριανός (63' Μαχαίρας), Κομεσίδης, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (46' Κοέλιο), Ποτουρίδης.

Στον πάγκο οι: Παναγιώτου, Αργυρόπουλος, Βαφέας, Κοέλιο, Πουρτουλίδης, Τοπούζης, Μαχαίρας.

Η ενδεκάδα της Βέροιας για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Λαζόπουλος, Καψάλης, Δαμιανάκης, Κοζάκης, Yamoah (62' Μέξης), Μπλέτσας, Λίταινας,Δόρης (15' λ.τ. Ofori), Μπαστιάνος, Wankenwai Rooney.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics