Breaking News
12 Φεβρουαρίου 2018

Στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (17/2, 3μμ) με την Σπάρτη, στρέφει την προσοχή του ο ΟΦΗ, με σκοπό να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα.

 

Η νέα νίκη και η καλή εμφάνιση κόντρα στη Βέροια (3-0) διατήρησε σε υψηλό επίπεδο την ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας, για την σημερινή αγωνιστική της κατάσταση, η οποία είναι πραγματικά, πολύ καλή.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε ρεπό την Κυριακή στους παίκτες του και τη Δευτέρα το απόγευμα (4μμ) επιστρέφουν στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, για την αναμέτρηση στη Σπάρτη.

Το ιατρικό τιμ της ομάδας θα αξιολογήσει τον τραυματισμό του Κουτσιανικούλη στη φτέρνα (έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τη Βέροια), το οποίο σε πρώτη φάση δεν φαίνεται ανησυχητικό.

Ακόμη, θα υπάρχει μια εκτίμηση για τους άλλους τρείς παίκτες που είναι στο ιατρικό δελτίο και δεν αγωνίστηκαν με τη Βέροια. Ο λόγος για τους Λεάλ, Κοιλιάρα, Παπατόλιο, προκειμένου να φανεί το αν θα είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για το προσεχές παιχνίδι.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics