Breaking News
14 Φεβρουαρίου 2018

Το καλό κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ, είναι το σήμα κατατεθέν της ομάδας και το μυστικό της επιτυχημένης πορείας των τελευταίων αγωνιστικών.

 

Η ομάδα είναι μια οικογένεια και αυτό φαίνεται σε όλες της, τις δραστηριότητες.

Ενόψει του κρίσιμου αγώνα στη Σπάρτη, η ομάδα του ΟΦΗ, δείπνησε στο αθλητικό κέντρο μετά την προπόνηση και το μενού ήταν… κακαβιά (σούπα με φρέσκα ψάρια)!

Χρέη μάγειρα, εκτέλεσε ο οδηγός του πούλμαν της ομάδας Σταύρος Βετουλάκης και ο παίκτες… έγλυφαν τα δάχτυλα τους!

Η βραδιά κύλησε όμορφα και οικογενειακά για την ομάδα του ΟΦΗ, με τους παίκτες να απελευθερώνονται  και να περνάνε όμορφες ανθρώπινες στιγμές μεταξύ τους.

Τα ψάρια προσέφερε στους παίκτες, ο φίλος του ΟΦΗ, ιδιοκτήτης της ψαραγοράς «Κανέλος», τον οποίο με ανακοίνωση της, η  Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί  για την προσφορά του.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics