Breaking News
22 Φεβρουαρίου 2018

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Αλέξη Περογαμβράκη, έχει ήδη αρχίσει.

 

Ο έμπειρος επιθετικός συμπληρώνει στο τέλος του μήνα, 6 μήνες από τον σοβαρό τραυματισμό του και την επέμβαση  στον πρόσθιο χιαστό. Ολο αυτό το διάστημα έχει δουλέψει πολύ με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και την Πέμπτη (22/2), ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Σύμφωνα με την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο Περογαμβράκης από την 1η Μαρτίου θα υπολογίζεται κανονικά, ενώ έχει ήδη προγραμματιστεί να αγωνιστεί σε  1-2 φιλικά παιχνίδια, πριν πάρει επίσημο χρόνο συμμετοχής.

Είναι σίγουρο, ότι ο Αλέξης Περογαμβράκης με την ικανότητα του στο σκοράρισμα και την εμπειρία του, θα δώσει επιθετικές βοήθειες στον ΟΦΗ, στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics