Breaking News
24 Φεβρουαρίου 2018

Με προπόνηση που έγινε το Σάββατο (24/2) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση με τον Πανσερραικό, που θα γίνει την Κυριακή (25/2, 3μμ) στο Γεντί Κουλέ.

 

Ο Σέρτζιο Λεάλ αν και ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα έμεινε τελικά εκτός αποστολής, καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις, όπως και ο Κοιλιάρας, που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ ο Νάστος έχει άδεια από την τεχνική ηγεσία.

Οι νεαροί Πλευράκης, Κοντογιάννης, Νοικοκυράκης αγωνίστηκαν με την ομάδα Κ19 του ΟΦΗ κόντρα στον Παναιγιάλειο για το πρωτάθλημα Νέων (1-0 ο ΟΦΗ).

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, επέλεξε 19 παίκτες για το παιχνίδι με τον Πανσερραικό.

Η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Πανσερραικό:  Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Παπαστεριανός, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Κοέλιο, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Τοπούζης, Βουό.

Εκτός αποστολής έμειναν οι  Κοιλιάρας, Λεάλ, Νάστος, Παναγιώτου, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Περογαμβράκης, Νοικοκυράκης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics