Breaking News
02 Μαρτίου 2018

Με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή  (2/3) το πρωί στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα γίνει το Σάββατο (3/3, 3μμ).

 

Στην αποστολή ο Νίκος Παπαδόπουλος πήρε 21 παίκτες.

Ο Μανόλης Μονιάκης έχει κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ωστόσο μπήκε στην αποστολή και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, από την τεχνική ηγεσία.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κομεσίδης, Μονιάκης, Μπολάκης,, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Παπαστεριανός, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Κοέλιο, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Τοπούζης, Βουό.

Εκτός αποστολής έμειναν οι : Παναγιώτου, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοιλιάρας, Κοντογιάννης, Περογαμβράκης, Νοικοκυράκης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics