Breaking News
03 Μαρτίου 2018

Ο ΟΦΗ με γκολ του συνήθη ύποπτου Δημήτρη Μάνου, ο οποίος με 14 γκολ οδηγεί την κρητική ομάδα και είναι πρώτος σκόρερ στην κατηγορία, καθάρισε και την Αναγέννηση Καρδίτσας με 1-0 και έκανε ένα ακόμη βήμα για την άνοδο.

 

Δύσκολη η νίκη του ΟΦΗ, απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε πολύ κλειστά στο Γεντί Κουλέ.

Η Αναγέννηση έπαιξε με 11 παίκτες πίσω από τη μπάλα, όπως αναμενόταν.

Ο ΟΦΗ αν και προηγήθηκε νωρίς (14’ Μάνος), δεν κλείδωσε νωρίτερα το παιχνίδι και πήγε σε ένα επικίνδυνο φινάλε.

Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι, στο 71’ όταν ο Βουό σημάδεψε το δοκάρι  από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που κέρδισε ο Μάνος.

Νωρίτερα όμως, στο 56’ η τύχη ήταν με το μέρος του ΟΦΗ, όταν ο Κονέ, μια από τις ελάχιστες επιθέσεις της Αναγέννησης σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Στρέζου.

Ο ΟΦΗ μπορεί να κέρδισε με άγχος, αλλά σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος, μετράνε οι νίκες και οι βαθμοί.

Ο ΟΦΗ πήρε και αυτό το τρίποντο και συνεχίζει την πορεία του για την άνοδο.

Και το 1-0 νίκη είναι, χαρίζει τους τρείς πολύτιμους βαθμούς και η ουσία είναι αυτό που πρέπει να κοιτάζει πάνω από όλα μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Διαιτητής: Kορδολαίμης (Ανατ. Αττικής).

Βοηθοί: Κοκμοτος (Ρεθύμνου), Γιαννίκος (Πειραιά).

4ος: Γιαννουλάκης (Χανίων).

Η σύνθεση του ΟΦΗ: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος, Λεάλ (61' Ντίνας), Βουό, Μάνος, Παπαστεριανός (+90 Βαφέας), Κομεσίδης, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (85' Μαχαίρας), Ποτουρίδης.

Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Βαφέας, Ντίνας, Κοέλιο, Παπατόλιος, Πουρτουλίδης, Μαχαίρας.

Η σύνθεση της Αναγέννησης Καρδίτσας:  Γκέκας, Καρίκι, Λεφίδης (64' Καραγιάννης), Ρουσσάκης, Μπουσδρας, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης, Ντάγκρας (48' Χατζάρας, 85' Τζέκος), Κονέ, Πλαβούκος.

Στον πάγκο οι: Κατσικάς, Ζήσης, Χαντζάρας, Κορέλας, Μούτσιος, Καραγιάννης, Τζέκος.

MIKΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ

*Ιδανικές οι καιρικές συνθήκες για ποδόσφαιρο. Ηλιόλουστη η μέρα στο Ηράκλειο. Αρκετός και πάλι ο κόσμος στο γήπεδο.

*Λουλούδια στο "θρόνο" του αείμνηστου Ευγένιου Γκέραρντ κατέθεσε πριν την έναρξη του αγώνα, η ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

*Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ Γιώργος Γεωργίου, που είναι αντιπρόεδρος του ΠΣΑΠ παρακολουθεί το παιχνίδι και επέστρεψε σε ένα γήπεδο, όπου έζησε όμορφες στιγμές με τη φανέλα της ομάδας μας. Ο Γεωργίου υπήρξε και αρχηγός του ΟΦΗ.

*Παλιούς φίλους είδε και ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ Δήμος Τζέκος, που αγωνίζεται στην Καρδίτσα.

*Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Μανόλης Μονιάκης, ο οποίος στην προπόνηση της Παρασκευής ένοιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

*Αρχηγός του ΟΦΗ ο Ανέστης Νάστος, ο οποίος επέστρεψε στην ενδεκάδα, μετά την άδεια που είχε λόγω της γέννησης της κόρης του.

*Στην ενδεκάδα της Καρδίτσας και ο Ηρακλειώτης αμυντικός Μανόλης Ρουσσάκης, που έχει καταγωγή απ το Τυμπάκι και πέρασε απο τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics