Breaking News
07 Μαρτίου 2018

Ο ΟΦΗ συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ.

 

Με την 7η συνεχόμενη νίκη του και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ, ο ΟΦΗ έκανε επίδειξη ισχύος και στο Αιγίνιο κερδίζοντας τον Αιγινιακό με 0-3  και παραμένει δυνατά σε τροχιά ανόδου.

Μάλιστα ο ΟΦΗ με τη νίκη του αυτή,  εκτός του ότι έμεινε στην δεύτερη προνομιούχο θέση, πλησίασε και στους 2 βαθμούς τον Αρη, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο.

Ο ΟΦΗ στο Αιγίνιο στηρίχθηκε και πάλι στην πολύ καλή του αμυντική λειτουργία, αλλά και την ποιότητα που είχε στις επιθετικές συνεργασίες.

Η τριπλέτα Μάνος-Βουό-Κουτσιανικούλης λειτούργησε και πάλι ιδανικά.

Στο πρώτο γκολ του Μάνου στο 6’ ο  Κουτσιανικούλης  με ωραία πάσα, έδωσε στο Μάνο και εκείνος με πλασέ μέσα στην περιοχή άνοιξε το σκορ και πέτυχε το 15ο φετινό του γκολ.

Ενώ στο 48’ ήταν η σειρά του Μάνου να «φτιάξει» το γκολ του Κουτσιανικούλη, ο οποίος με υπέροχη εκτέλεση με σουτ στην κίνηση, κλείδωσε τη νίκη του ΟΦΗ, κάνοντας το 0-2.

Το 0-3 έκανε ο Πουρτουλίδης με ωραία κεφαλιά-ψαράκι στις καθυστερήσεις του αγώνα, μετά από σέντρα του Μπολάκη.

Ο ΟΦΗ είχε ακόμη δοκάρι με το Μάνο στο 63’ αλλά και 4-5 κλασσικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και το 0-3, φαντάζει μάλλον λίγο για την ανωτερότητα του ΟΦΗ στο παιχνίδι.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, καθάρισε εύκολα και αυτό το ματς και πλέον σκέφτεται το παιχνίδι της Κυριακής με τα Τρίκαλα στο Γεντί Κουλέ.

Βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι για την άνοδο!

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Χριστακόγλου (Χαλκιδικής), Κεσίσογλου (Πέλλας)

4ος: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Η ενδεκάδα του Αιγινιακού στο παιχνίδι: Καραγκιόζης, Ανδρικόπουλος, Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Γκατζολάρι, Πέριτς, Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Σοφιανής (69΄Κούστα).

Στον πάγκο οι: Τόλιος, Ταουσιάνης, Αντωνιάδης, Στόικος, Κόουστα, Μπιλάλι, Μοντς.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο παιχνίδι: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος (75' Βαφέας), Ντίνας (67' Ντίνας), Βουό (58' Πουρτουλίδης), Μάνος, Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης.

Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Βαφέας, Λεάλ, Κοέλιο, Παπατόλιος, Πουρτουλίδης, Τοπούζης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics