Breaking News
13 Μαρτίου 2018

Δεν ήταν ευχάριστα τα νέα της μαγνητικής που έκαναν οι τραυματίες του ΟΦΗ Μανόλης Παπαστεριανός και Πάτρικ Βουό, οι οποίοι έγιναν αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα (3-0).

 

Ο Παπαστεριανός, έχει υποστεί θλάση στο αριστερό πόδι και θα απουσιάσει σύμφωνα με την ιατρική εκτίμηση για 3-4 εβδομάδες.

Ενώ ο Βουό, έχει τράβηγμα και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, κάνει τα πλάνα του για το προσεχές παιχνίδι, χωρίς αυτούς τους δυο ποδοσφαιριστές.

Με προπόνηση που έγινε την Τρίτη (13/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση στην Καλλιθέα.

Ολο το πρόγραμμα, ακολούθησαν οι Μονιάκης, Φαζός και Περογαμβράκης.

Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την προετοιμασία του, για το παιχνίδι στην Καλλιθέα, με προπόνηση που θα γίνει την Τετάρτη (14/3) στις 4μμ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

*Η Κ19 του ΟΦΗ αγωνίζεται την Τετάρτη (14/3, 3μμ) στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο, σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα Νέων της Football league.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics