Breaking News
14 Μαρτίου 2018

Επίδειξη ισχύος έκανε η Κ19 του ΟΦΗ, η οποία πέρασε με το ευρύ 0-4 από το Αίγιο κόντρα στον Παναιγιάλειο, σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα Νέων της Football league. Σε πολύ καλή μέρα οι μικροί του ΟΦΗ, πέτυχαν 4 γκολ, ενώ είχαν και αρκετές ευκαιρίες.

 

Για τον ΟΦΗ δυο γκολ πέτυχε ο Νοικοκυράκης και από ένα οι Κουράκης και Καλαιτζάκης.

Το ημίχρονο, έληξε με τον ΟΦΗ να είναι μπροστά με 0-1, αλλά στην επανάλλψη οι μικροί του Βασίλη Κρασανάκη, έγιναν κυρίαρχοι του αγώνα, έβαλαν άλλα τρία τέρματα, ενώ είχαν και τις ευκαιρίες για περισσότερα.

«Ηταν μια άνετη νίκη με καλή εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Συνεχίζουμε»ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ο προπονητής της Κ19 Βασίλης Κρασανάκης.

Επόμενος αντίπαλος του ΟΦΗ, την Κυριακή στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΑΟΧανιά/Κισσαμικός.

K19 ΟΦΗ (Βασίλης Κρασανάκης): Παναγιώτου, Κοκολογιάννης (28’ λ.τ. Περδίκης), Πλουμής, Λαγουδάκης, Ρουσσάκης (85’ Ζερβάκης), Σουρνάκης (73’ Κορνάρος), Λαμπριανίδης, Καλαιτζάκης, Σταυρακάκης (80’ Κουγιουμτζής), Νοικοκυράκης, Κουράκης (75’ Μαρινάκης).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics