Breaking News
21 Μαρτίου 2018

Με προπόνηση που έγινε την Τετάρτη (21/3) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, που θα γίνει το Σάββατο (24/3, 5μμ) στο Γεντί Κουλέ.

 

Ο Νίκος  Παπαδόπουλος, είδε στην προπόνηση όλους τους παίκτες να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα, με εξαίρεση τους Βουό και Παπαστεριανό, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό και έκαναν θεραπεία.

Ο Μανόλης Μπολάκης στο παιχνίδι με την Καλλιθέα συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και η τεχνική ηγεσία, αποφάσισε να τον δηλώσει στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια με την Παναχαική (εκτός),  τον Αρη (εντός) και  τη Δόξα Δράμας, για τον ΟΦΗ.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, θα μπεί στην τελική της ευθεία.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics