Breaking News
23 Μαρτίου 2018

Mε προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (23/3) το μεσημέρι στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη (24/3, 5μμ).

 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές.

Μεταξύ αυτών και ο Τζίλι  Βουό, για τον οποίο η τεχνική ηγεσία θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή. Ο Ιβοριανός επιθετικός ακολούθησε μέρος του προγράμματος στην προπόνηση της Παρασκευής.

Οι 20 παίκτες που είναι στην αποστολή του ΟΦΗ είναι οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Γιαγκιόζης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Μπολάκης, οι τραυματίες Παπαστεριανός και Οικονόμου και οι Παναγιώτου, Φαζός, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Τοπούζης, Νοικοκυράκης.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics