Breaking News
23 Μαρτίου 2018

 «Ο ΟΦΗ χρειάζεται χρήματα, αλλά χρειάζεται και αγάπη».

 

Με τα λόγια αυτά ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Γιώργος Αλετράς, αναφέρθηκε στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, για το έργο της Διοικούσας Επιτροπής, τους τρείς μήνες, που είχε τις τύχες της ομάδας.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για το έργο, που έκαναν και τη βοήθεια προς την ομάδα, στην κρίσιμη στιγμή.

«Η ομάδα χρειάζεται χρήματα, αλλά και αγάπη. Και τα δυο έλειπαν, όταν αναλάβαμε εμείς. Δώσαμε αγάπη, αλλά και όσα χρήματα μπορέσαμε να βρούμε, απο τους μετόχους. Τα διαχειριστήκαμε με σύνεση. Ευχαριστώ τα παιδιά της Διοικούσας Επιτροπής. Ρισκάραμε πολύ. Είχαμε στο μυαλό μας μόνο πως θα σωθεί η ομάδα, χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας, τους εαυτούς μας και τα σπίτια μας. Πετύχαμε περισσότερα από ότι περιμέναμε. Κάποιοι από εμάς συνεχίζουν στη νέα διοίκηση, για να ολοκληρώσουμε, αυτό που έχουμε ξεκινήσει.Τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας» ανέφερε ο κ. Αλετράς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics