Breaking News
27 Μαρτίου 2018

Για τη σημασία του επόμενου αγώνα του ΟΦΗ με την Παναχαική στην Πάτρα, αλλά και τη μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου, μέσα απο τα επόμενα 3-4 παιχνίδια μίλησε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος.

 

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Fair Play 96,1 fm ανέφερε  ότι παρά τη διαφορά των 10 βαθμών που έχει ο ΟΦΗ απο την Παναχαική, θα πάει στην Πάτρα για τη νίκη και ζήτησε την συμπαράσταση του κόσμου, στα επόμενα παιχνίδια, όπως αυτό με τον Αρη, που ακολουθεί μετά το παιχνίδι της Πάτρας, για τον οποίο είπε ότι "μαζί με τον ΟΦΗ, είναι οι καλύτερες ομάδες της κατηγορίας".

Mερικές αναφορές του προπονητή του ΟΦΗ:

Για τον ΟΦΗ: «Έχουμε μια διάφορα από την Παναχαϊκή. Αλλά εμείς βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να κερδίσουμε και να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Εάν δεν το κάνουμε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Οι επόμενες τρεις, τέσσερις αγωνιστικές είναι παρά πολύ κρίσιμες».

Για την προσεχή αναμέτρηση κόντρα στην Παναχαϊκή: «Η νοοτροπία μας δεν είναι να παίζουμε για την ισοπαλία. Η ομάδα έδεσε μέσα από τις δύσκολες στιγμές. Έχουμε την νοοτροπία του νικητή, και το έχουμε αποδείξει σε πολλά παιχνίδια. Όπως και στο τελευταίο παιχνίδι, που βρεθήκαμε πίσω. Είχαμε πολύ καλή αντίδραση απέναντι σε μια καλή και απρόβλεπτη ομάδα σαν τον Εργοτέλη. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Για τη διαφορά από την τρίτη θέση: «Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Η Παναχαϊκή είναι μια πολύ καλή ομάδα με νέα παιδιά. Ακόμα και στο παιχνίδι με την Δράμα η Παναχαϊκή πάλεψε. Θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι».

Για τις ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό του ΟΦΗ: «Είχαμε αρκετά προβλήματα γιατί χάσαμε αρκετούς παίκτες. Όμως οι παίκτες που ήρθαν προσαρμόστηκαν κατευθείαν. Αλλά θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές που έμειναν στην ομάδα. Πραγματικά μας βοήθησαν σε δύσκολες στιγμές για την ομάδα. Και τα παιδιά ζήτησαν την στήριξη του κόσμου με ανακοίνωσή τους. Αυτή η ομάδα πραγματικά αξίζει για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε».

Για τις οικονομικές δυσκολίες των ομάδων: «Και για τον Άρη και για τον ΟΦΗ ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά , καθώς δεν υπάρχουν έσοδα στη Football league. Τέτοιες ομάδες με τέτοια δυναμική και κόσμο δεν μπορούν να μείνουν και άλλη χρόνια στη δεύτερη κατηγορία».

Για τον Άρη: «Είναι μια παρά πολύ καλή ομάδα. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόση κριτική αφού η ομάδα είναι αήττητη. Άρης και ΟΦΗ είναι οι καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Όμως θέλει συγκέντρωση, όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα με τραυματισμούς».

Για την επομένη χρόνια: «Το συμβόλαιο μου τελειώνει το καλοκαίρι. Δεν έχω συμφωνήσει για του χρόνου. Η επιθυμία του κόσμου και των ανθρώπων εδώ είναι να μείνω. Αλλά πρώτα θέλω να πετύχω τον στόχο που βάλαμε».

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics