Breaking News
29 Μαρτίου 2018

«Κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ για να επανέλθει στην Σούπερ Λίγκ. Καλώ όλους τους φίλους της ομάδας, όπου και αν βρίσκονται, σε συσπείρωση».

 

 Με τα λόγια αυτά, στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ofi1925.gr  ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης, o οποίος είναι πολύ κοντά οικονομικά και ηθικά στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ τους τελευταίους μήνες, αναφέρθηκε στην απόφαση του, να σταθεί και αυτός στο πλευρό της ομάδας, σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή.

«Ηρθα με ενωτικό πνεύμα και μόνο για το καλό του ΟΦΗ. Ο κοινός στόχος όλων είναι η ομάδα να ανέβει στην Σούπερ Λίγκ και να γίνει βιώσιμη και αυτάρκης. Θα χρειαστεί χρόνος και δουλειά για την προσπάθεια  αυτή.  Ο ΟΦΗ όμως διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα brand name στην Ελλάδα και πρέπει να κάνουμε όλοι όσοι τον αγαπάμε αυτό που πρέπει, για να προχωρήσει».

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί για μια ακόμη φορά, τον επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη , ο οποίος διέθεσε ένα ακόμη σημαντικό ποσό για τις ανάγκες της ομάδας μας.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει και τον επιχειρηματία Ζαχαρία Παπουτσάκη (ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας), ο οποίος επίσης σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας μας και βοήθησε οικονομικά την προσπάθεια που γίνεται με ένα σεβαστό ποσό.

Ολοι μαζί συνεχίζουμε ΔΥΝΑΤΑ για να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ, εκεί που αξίζει!

Στην φωτογραφία ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης (αριστερά), που είναι πολύ κοντά στην προσπάθεια του ΟΦΗ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics