Breaking News
14 Απριλίου 2018

Ένα από τα τελευταία «υψηλά εμπόδια» στον δρόμο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καλείται να ξεπεράσει ο ΟΦΗ την Κυριακή 15/4, καθώς για την 26η αγωνιστική της Football League, θα φιλοξενηθεί στην Δράμα από την τοπική Δόξα, σε ένα ντέρμπι «από τα παλιά» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ θα γίνει το Σάββατο (14/4) το μεσημέρι σε γήπεδο στη Δράμα, καθώς η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί το Σάββατο το πρωί από το Ηράκλειο με πτήση για τη Θεσσαλονίκη.
Η προετοιμασία στο Ηράκλειο, ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.
Οι τραυματίες Παπαστεριανός, Μονιάκης, Δερμιτζάκης και ο τιμωρημένος Λεάλ, είναι εκτός πλάνων.
Η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας: Στρέζος, Γιαγκιόζης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Λεάλ (τιμωρημένος), Παπαστεριανός, Μονιάκης, Δερμιτζάκης, Οικονόμου (τραυματίες) και οι Παναγιώτου,Πλευράκης, Κοντογιάννης, Τοπούζης, Νοικοκυράκης.
*Σε επέμβαση καθαρισμού στο γόνατο, θα υποβληθεί την επόμενη εβδομάδα ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Γιάννης Δερμιτζάκης για να αποκατασταθεί ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Σαφώς πιο εύκολο έργο, έχει ο Άρης υποδεχόμενος τον Παναιγιάλειο, ενώ το πλήρες πρόγραμμα, έχει ως εξής:

Σάββατο 14 Απριλίου

15:00 Πανσερραϊκός–ΑΟΧ Κισσαμικός (ΕΡΤ3)

17:00 Α.Ε.Καραϊσκάκης-Καλλιθέα

Κυριακή 15 Απριλίου

17:00 Δόξα Δράμας–ΟΦΗ (ΕΡΤ3)

17:00 Σπάρτη–Αναγέννηση Καρδίτσας (WEB TV ΕΡΤ)

17:00 Αρης–Παναιγιάλειος

17:00 Παναχαϊκή–Απόλλων Πόντου

17:00 Εργοτέλης–Απόλλων Λάρισας

Αχαρναϊκός–Τρίκαλα                     0-3 (α.α.)

Βέροια–Αιγινιακός                      0-3 (α.α.)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics