Breaking News
30 Απριλίου 2018

Εκαναν το… αεροδρόμιο, Γεντί Κουλέ, οι πάνω από 200 φίλαθλοι του ΟΦΗ, που βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου (Νίκος Καζαντζάκης), προκειμένου να υποδεχθούν την αποστολή του ΟΦΗ.

 

Από τις 6 το πρωί (!), υπήρχαν φίλαθλοι στην αίθουσα αφίξεων, για να είναι παρόντες στην άφιξη της ομάδας και να ευχαριστήσουν παίκτες και τεχνική ηγεσία, για την επιστροφή στην Σούπερ Λίγκ.

Με καπνογόνα, συνθήματα και πανό, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, έκαναν… φιέστα ανόδου, μόλις οι παίκτες λίγο μετά τις 8 π.μ. άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους στην αίθουσα αφίξεων.

Στιγμές αποθέωσης, για όλους τους παίκτες, αλλά και για τον «αρχιτέκτονα» της επιτυχίας, Νίκο Παπαδόπουλο!

Τα συνθήματα για τον ΟΦΗ, δόνησαν την ατμόσφαιρα του αεροδρομίου και οι παίκτες του ΟΦΗ, παρά το ξενύχτι (οι περισσότεροι άυπνοι) και την κόπωση τους, έδειξαν να το απολαμβάνουν, μέχρι να μπούν στο πούλμαν της ομάδας, που τους περίμενε, για να τους μεταφέρει στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Το…δώρο του Νίκου Παπαδόπουλου στους παίκτες, ήταν ότι τους χάρισε την… προπόνηση!

Τους έδωσε διήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στο γήπεδο την Τετάρτη το απόγευμα.

«Ηρθαν τα κοπέλια μας!» έγραψε η ΠΑΕ στους λογαριασμούς της στο Facebook και στο instagram, φιλοξενώντας video και φωτογραφίες από την άφιξη και αποθεωτική υποδοχή.

«Κάπως έτσι γράφτηκε μια όμορφη σελίδα στην ιστορία του ΟΦΗ μας» προσθέτει η ΠΑΕ με ένα video με το πούλμαν του ΟΦΗ να αποχωρεί από το αεροδρόμιο.

Ο ΟΦΗ είναι ξανά στην Σούπερ Λίγκ!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics